Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Frisks pik till Gynning på lyxsemestern med kärleken

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Viktor Frisk och kärleken Andreas Gran är på lyxig semester i Mexiko. 

Från resan svarar de på sina följares frågor om barn och pengar och Frisk skickar en skämtsam pik till Carolina Gynning som befinner sig på samma ort. 

”Jag har skickat 8 DM:s men inget svar tyvärr. Kanske måste fixa en välkomstkorg först”, skriver han på Instagram. 

I slutet av sommaren 2021 författade influencern och artisten Viktor Frisk, 27, ett kryptiskt inlägg på Instagram. Där det framkom att han funnit kärleken – men han ville då inte avslöja vem som stulit hans hjärta.

”Det finns ytterligare en speciell person som lyft mig denna sommar, kanske någon jag vill dela hela mitt liv med...”, skrev han då.

I oktober avslöjade han på sin Instagram att mannen som kärleksförklaringen riktats till är pojkvännen Andreas Gran, 43, creative director på Björn Borg.

”Finns ingen anledning att jag inte kan visa vem han är. Han är människan som gör mig knäsvag och gladast i världen. Älskar dig”, skrev Viktor Frisk.

Lyxiga semestern i Mexiko

Nu befinner sig pojkvännen och Viktor Frisk på en solig resa till Mexiko. 

”Kan inte tänka mig ett bättre sätt att fira födelsedagen på än med dig”, skriver Viktor Frisk på Instagram till sin pojkvän. 

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

På bilderna han delar med sig dricker de drinkar, tränar och äter god mat på den tropiska stranden. Paret passar också på att han en frågestund och svarar på om de vill ha barn. 

– Ja det klart vi vill det. Jag tror att både jag och och andreas är inställda på att ha barn inom ett två år. Eller vi vill så klart men har inte listat ut hur man gör än, säger Viktor Frisk i en Instagram Story. 

Pojkvännen om Viktor Frisks lyxliv

Pojkvännen svarar också på om de bränner mycket pengar på semestern – och skickar en pik till sin chef.

– Jag är tillsammans med någon som är van att ha helrör på spybar, flyga helikopter, ha jacuzzi, så ja det kommer att bli mycket obekväm arbetstid för mig när jag kommer hem, säger Andreas Gran. 

Någon som också befinner sig på samma resmål som paret är Carolina Gynning, 43, och hennes familj. Följarna undrar om Viktor Frisk har stött på henne i paradiset. 

”Jag har skickat 8 DM:s men inget svar tyvärr. Kanske måste fixa en välkomstkorg först”? skojar Viktor Frisk som svar och syftar på att Gynning blev besviken när hon inte fick en välkomstkorg i en lyxsvit. 

Gynning har delat storyn på sin Instagram men utan kommentar. 

Frisks plan för hälsan: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.