Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Wikingsson av med körkortet – stoppad för trafikbrottet

Duon blev stoppade av polisen på väg hem från ett företagsjobb. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
– De har inte avgjort hur länge jag blir av med körkortet än, säger Wikingsson i duons podcast.Foto: STINA STJERNKVIST

Duon Filip Hammar och Fredrik Wikingsson var på väg hem från ett företagsjobb i Örebro - när de plötsligt blev stoppade av polisen.

Fredrik Wikingsson berättar om händelsen i sin podcast.

– Jag förstår att det är jättedåligt och jag skäms jättemycket för detta, säger Wikingsson i podcasten.

I torsdagens avsnitt av podcasten ”Filip & Fredrik podcast” berättar Fredrik Wikingsson att han blivit av med sitt körkort. Duon Filip Hammar och Fredrik Wikingsson var på väg hem från ett företagsjobb i Örebro, men innan de nått Stockholm blev de stoppade av polisen.

– Det är inte särskilt svårt att förstå vad det här handlar om. Det är inte en polisbil som ska önska oss en glad vår, säger Filip Hammar i podcasten. 

Duon körde av motorvägen och stannade till vid en bensinmack och sa till varandra att nu ryker nog körkortet, men var fortfarande hoppfulla. 

– Vi båda försöker vara transparenta gällande vår narcissism. Vi båda hinner ändå tänka att de kanske låter detta passera eftersom de tycker att ”Alla mot alla” är ett trevligt tv-program, säger Filip Hammar i duons podcast. 

Wikingsson: ”Att åka dit för fortkörning och rattfylla”

Wikingsson berättar att han körde precis på gränsen för att de skulle kunna ta körkortet, och menar att han hade fått behålla kortet om han hade kört en kilometer långsammare. Wikingsson fick visa polisen sitt körkort och blåsa i en alkoholmätare.

– Jag hade inte druckit på flera dygn. Men ändå när man får den där pipan mellan läpparna så kände jag ”tänk om det blir något fel nu”. Att åka dit för fortkörning och rattfylla, säger Fredrik Wikingsson i podcasten.

Programledaren blev godkänd på alkoholtestet, och fick i stället en fortkörningsbot på 3600 kronor – samt blev av med sitt körkort. Hur länge han står utan körkort är dock oklart.

– Jag förstår att det är jättedåligt och jag skäms jättemycket för detta, säger Wikingsson i podcasten. 

Filip och Fredrik avslöjar Zlatans hemliga konto på Instagram:

Programledarna presenterar sitt gräv i direktsändning.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.