Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fredrik Eklunds nya hopp efter barnsorgen

Fredrik Eklund och hans make Derek Kaplan försöker få barn. Foto: LINDA FORSELL
Fredrik Eklund. Foto: AXEL ÖBERG

Fredrik Eklund och Derek Kaplan fick ett missfall för två år sen. 

Nu ska paret försöka bli föräldrar på nytt. 

– Vi är på god väg nu, saker har förändrats nu och jag mår bra, berättar Fredrik Eklund

Fredrik Eklund och hans man Derek Kaplan ska nu försöka att få barn igen. I september 2015 fick parets surrogatmamma missfall. Fredrik Eklunds visade sin sorg på sitt Instagramkonto efter missfallet. 

"Jag är så ledsen att behöva berätta att vi har fått missfall. Jag har gråtit så mycket att jag inte har några tårar kvar. Vi väntade barn men nu gör vi inte det längre", berättade han på Instagram.

Drömmer om att bli pappa

I tv-programmet "Million dollar Listing New York" har han pratat mycket om sin dröm att bli pappa till en dotter som skulle heta Milla. På onsdagen avslöjade paret för tidningen "Us Weekly" att de nu försöker få barn igen. 

– Vi är på god väg nu, men jag kan inte säga mer. Men saker har förändrats nu och jag mår bra, berättar Fredrik Eklund för tidningen "Us Weekly". 

Läs mer: Eklunds kryptiska bild får fansen att undra 

Derek Kaplan är konstnär och född på Zimbabwe. Paret träffades 2010 på den grekiska ön Mykonos. De blev snabbt förälskade och gifte sig 2013 efter att Derek Kaplan friat på en båt utanför Bora Bora i Söderhavet.  

– Då hade han ingen ring, men jag sa ja direkt ändå, sa Fredrik Eklund till Expressen 

Lyxbröllopet varade i dagar

Bröllopsfesten ägde rum på en exklusiv ö utanför Floridas kust där 60 gäster bjudits till en fest som varade i fyra dagar.

– Vi hade bägge drömt om ett strandbröllop. Att gifta sig i vattnet, på stranden, i solnedgången. Avslappnat. Alla klädda i vitt, sa Fredrik Eklund till Expressen 

Men eftersom Florida inte tillåter homoäktenskap blev det en vigsel hemma i New York på alla hjärtans dag. 

Läs mer: Fredrik Eklund om sin sorg efter missfallet 

Paret har länge velat skaffa barn tillsammans. Efter missfallet kände paret stor respekt för vad surrogatmamman hade varit med om. 

– Vi har varit ledsna över det här. Men våra kroppar har inte behövt vara med om samma sak som vår surrogat mamma, säger stjärnmäklaren till tidningen "Us Weekly"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.