Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stjärnmäklarens ord om familjens flytt: ”Inte lätt”

Eklund avslöjar DiCaprios krav.
Fredrik Eklund flyttar från New York. Foto: ALEXANDER MAHMOUD / DN
Under åren har vi sett Fredrik Eklund i ”Million Dollar Listing New York”. Foto: ALEXANDER MAHMOUD / DN
New York var den stad som välkomnade honom och tillät honom att förverkliga sina drömmar, menar Eklund. Foto: ALEXANDER MAHMOUD / DN
Fredrik Eklund berättar om det stora livsvalet. Foto: Instagram

Fredrik Eklund flyttar från New York.

Nu berättar stjärnmäklaren om det stora livsvalet.

”Att flytta en familj med småbarn är inte lätt, men att spendera mer tid i Kalifornien och bredda företaget här är något vi har pratat om länge”, skriver Fredrik Eklund på Instagram.

Den svenska stjärnmäklaren Fredrik Eklund har blivit ett välkänt namn när vi under åren fått följa honom i programmet ”Million Dollar Listing New York”, där tittarna får en inblick i hans arbete som mäklare i USA.

Fredrik Eklund och maken, konstnären Derek Kaplan, bor tillsammans i New York med sina två barn. Men nu avslöjar Eklund att familjen tagit ett stort beslut – och flyttar till Los Angeles.

”Att flytta en familj med småbarn är inte lätt, men att spendera mer tid i Kalifornien och bredda företaget här är något vi har pratat om länge”, skriver Fredrik Eklund på Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bzvpg1En0ta/?utm_source=ig_web_copy_link

Vill förverkliga en livslång dröm

Han beskriver att livsförändringen har varit känslosam. New York var den stad som välkomnade honom och tillät honom att förverkliga sina drömmar, skriver han. Men menar att det arbetet han gjort med företaget i New York även gett honom möjligheten att förverkliga ännu en livslång dröm – att bredda företaget även i Los Angeles.

”LA har några av världens mest spännande nya projekt på gång”, skriver han på Instagram och fortsätter med att säga att han är stolt över att vara en del av det.

Själv kommer han flyga mycket mellan Los Angeles, New York och Miami för att jobba, men han beskriver att det var känslosamt att se barnen landa i sitt nya hem.

”Men kan ni föreställa er fjärilarna jag har i magen nu; i helgen ska vi ta med barnen till stranden för första gången, jag vandrade under morgonen. Jag är så tacksam för det varma välkomnandet vi fåt här.”