Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fredrik Eklund slår tillbaka mot hatarna

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
"Jag tillåter inte någon negativitet i mitt liv, och jag vägrar att se världen på det sättet. Det tycker jag inte att någon ska göra", skriver Eklund.
Foto: Axel Öberg
Foto: Lisa Holte

Stjärnmäklaren och tv-profilen Fredrik Eklund har fått ta emot hat på sin Instagram för sitt sätt att leva.

Nu slår han tillbaka i ett långt inlägg - och ber hatarna att avfölja honom.

Fredrik Eklund, 38, är en av Manhattans mest anlitade mäklare och den som kändisar som Sarah Jessica Parker, Jennifer Lopez och Daniel Graig vänder sig till när de vill hitta en ny bostad. Han har kontor i Stockholm och New York och är dessutom stjärnan i realityserien "Million dollar listing" på TV8.

På sin Instagram delar han generöst med sig av sitt liv med bilder på allt från flådiga lägenheter till privata bilder på honom och maken Derek Kaplan.


LÄS MER: Fredrik Eklunds sorg - hunden Mousey död.


Men hans liv och läggning uppskattas inte av alla. I en Instagrampost berättar han om hur han den senaste tiden har fått ta emot många hatiska kommentarer.https://instagram.com/p/7LIHOCNJKX/


"Jag har fått ta emot ett gäng dumma kommentarer här de senaste dagarna och jag vill svara på dem nu. Det här är min feed, mitt liv, mina uppdateringar och jag gör vad jag vill här. Om ni inte gillar det jag gör, eller den jag är, var vänliga att avfölja mig nu. Nu på direkten. Jag är för kärlek och positivitet. Jag har aldrig bett om mer följare, speciellt inte människor med elaka kommentarer", skriver han och fortsätter:

"Jag tillåter inte någon negativitet i mitt liv, och jag vägrar att se världen på det sättet. Det tycker jag inte att någon ska göra".

Därefter ger han följarna svar på tal om det faktum att han är homosexuell och ska bli pappa.

"Jag jag är gay. Ni kanske hatar det. Men förstå att jag är gay och jag verkligen är lycklig över det. Så kom över det och gå vidare. Jag är kär i en annan man och vi kommer att bli pappor och jag kommer att lägga upp så många bilder på mig och min man när vi kysser varandra som jag vill. Ja, vi är gifta och det är lagligt. Den här veckan har jag kallats fikus, att jag kommer att hamna i helvetet, att jag är patetisk, allt på grund av min kärlek, och det är inte okej. Inte okej alls."

Han försvarar också sitt jobb, och hur hårt han har kämpat för att komma dit han är i dag.

"Ja, jag säljer dyra fastigheter. Kom över det. Det är inte mitt fel att New York är dyrt. Ingen gav mig en enda dollar, jag har jobbat för allt jag har och har offrat mer än ni någonsin kan veta för att komma hit".


LÄS MER: Här är Sigge Eklunds hälsning till brorsan Fredrik.


I en intervju med Kvällsposten i somras berättade Fredrik Eklund om hur känslig han är.

– Jag är en känslig person. Blir lätt sårad. Känner empati för andra. Det ser jag som positiva egenskaper. Egenskaper som är viktiga för en bra säljare. Jag tror inte alla vet det.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.