Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fredrik Eklund om sin sorg: "Vi ger inte upp"

"Jag har gråtit så mycket att jag inte kan gråta mer. Vi var gravida med tvillingar men det är vi inte längre", skriver Fredrik Eklund.Foto: Axel Öberg
Via Instagram berättar Eklund att surrogatmamman fått missfall och att barnen – som visade sig vara tvillingar har avlidit.Foto: Linda Forsell

Fredrik Eklund och hans make är tyngda av sorg.

Paret har väntat barn via en surrogatmamma – som nu fått missfall.

"Vi kommer försöka igen. Vi måste. Jag ger inte upp. Vi kommer bara inte ge upp!", skriver Fredrik Eklund på Instagram.

Stjärnmäklaren Fredrik Eklund och hans make Derek Kaplan har den senaste tiden delat med sig av sin resa till föräldraskapet.

Paret har väntat ett barn, som de redan döpt till Milla, via en surrogatmamma och Fredrik Eklund har låtit sina följare följa med i glädjen. Men via Instagram berättar Eklund nu att surrogatmamman, som väntade tvillingar, fått missfall.

"Jag har gråtit så mycket att jag inte kan gråta mer. Vi var gravida med tvillingar men det är vi inte längre", skriver Fredrik Eklund i ett långt och öppenhjärtigt meddelande på Instagram.

Kommer försöka igen

Han fortsätter:

"Varje dag träffar jag personer som gratulerar mig och Derek för babynyheterna, jag får barnkläder skickade till kontoret av snälla främlingar och det verkar som om fler personer än jag någonsin kunde tro intresserar sig för vår lilla familj".

 

 

Till slut orkade han inte upprätthålla fasaden längre, skriver Eklund och berättar att han känner sig helt förstörd inombords. Eklund berättar att han känner sig misslyckad, och att det känns som om det han och Derek eftersträvar – att äntligen bli föräldrar – aldrig kommer bli sant.

"Ser fram emot att bli pappa"

Men trots de blytunga känslorna berättar Fredrik Eklund att de kommer försöka igen.

"Vi kommer försöka igen. Vi måste. Jag ger inte upp. Vi kommer bara inte ge upp! Vi måste gå vidare och helt enkelt försöka igen", skriver Fredrik Eklund.

I början av året berättade han för Expressen att det han såg mest fram emot var att bli pappa.

– Jag ser fram emot att bli pappa för första gången. Och att jag ska tvingas göra vissa omprioriteringar i mitt liv, sa han då.

Expressen har sökt Fredrik Eklund via hans assistent, dock utan framgång.