Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Freddie Wadling klar för "Så mycket bättre"

Freddie Wadling
Foto: Robin Aron
Freddie Wadling
Foto: Robin Aron

Freddie Wadling är klar för "Så mycket bättre".

I ett klipp på TV4:s hemsida presenteras artisten som den andra deltagaren i nästa säsong, samtidigt som Wadling ger en ledtråd till vem som är den tredje.

Det var på måndagsmorgonen som TV4 avslöjade i "Nyhetsmorgon" att Jill Johnson är den första artisten som är klar för årets "Så mycket bättre".

– Jag är naturligtvis jätteglad över att medverka i denna inspirerande och musikaliska tv-produktion och känner att paletten av artister är mycket tillfredställande, kommenterade hon då i ett sms till Expressen.


LÄS OCKSÅ: Freddie Wadlings lägenhet blev översvämmad


Och nu står det klar att Jill Johnson får sällskap av Freddie Wadling. På sin hemsida har TV4 publicerat ett klipp på Wadling där de meddelar att han är klar för nästa säsong av succéprogrammet, samtidigt som Wadling ger en ledtråd om vem som är den tredje deltagaren.

Freddie Wadling näste deltagaren till "Så mycket bättre"

Samma klipp har publicerats på programmets Facebooksida.

"Freddie Wadling, varm välkommen till Så mycket bättre-familjen!", skriver kanalen i inlägget.

Wadling har bland annat spelat med Cortex och Fläskkvartetten. Han har även släppt ett antal soloplattor, och gjorde ett inhopp under Håkan Hellströms bejublade konsert på Ullevi i Göteborg sommaren 2014.

År 1999 fick Wadling ta emot en Grammis i kategorin "Årets visa/folk" för sin skiva "En skiva till kaffet".


LÄS OCKSÅ: Freddie Wadling om livet efter branden


Så sent som förra året var det tänkt att Cortex skulle återförenas i en konsert i Göteborg, men spelningen ställdes in efter att Wadling menat att han inte fått reda på någonting om återföreningen.

"Ett meddelande från Freddie: Kära alla. Jag kommer inte att medverka i den utannonserade Cortexkonserten på Göteborgs filmstudio den 3 okt. Jag kände inte till spelningen förrän jag läste om den i tidningen - och har sedan dess försökt få svar från de ansvariga för evenemanget. För de som eventuellt blir besvikna - rikta er besvikelse mot de personer som iscensatt detta. Jag kan tänka mig att delta i Cortexkonserter i framtiden men då på mina villkor, välplanerat och med en seriös arrangör. Hälsningar FW", skrev han då i ett inlägg på Facebook.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.