Frank Anderssons exfru: Därför byter jag efternamn

Frank Andersson och Jeanette Bouvin Nygren.
Foto: PELLE T NILSSON / STELLA PICTURES - PELLE T NILSSON
Frank Andersson.
Foto: ANNA TÄRNHUVUD / BILDBYRÅN
Frank Andersson och Jeanette Bouvin Nygren.
Foto: JULIA DANSARIE

Frank Andersson och Jeanette Bouvin Nygren hade en turbulent skilsmässa under 2017.

Nu raderar den före detta brottarens exfru honom för gott ur sitt liv – och byter namn.

– Namnändringen har gått igenom, jag är klar med Andersson, säger Jeanette Bouvin Nygren.

Brottaren Frank Andersson och Jeanette Bouvin Nygren var gifta under fem års tid från 2012. Efter en turbulent skilsmässa 2017, gifte exfrun om sig med nya kärleken Jimmy Nygren tidigare i juli. Nu berättar hon att namnändringen också har gått igenom – hon delar inte längre efternamn med exmaken Frank Andersson.

– Det var väldigt skönt att få radera Franks namn från mitt eget, det är en nystart. För mig var det här väldigt viktigt. Jag är glad över att ha ett nytt namn, ny bebis och en ny familjekonstellation, säger hon.


LÄS MER: Frank Andersson förlovad – kort efter skilsmässan 


Det forna paret har inte längre någon kontakt berättar Jeanette Bouvin Nygren. Men den före detta proffsbrottaren var på besök hos exfrun strax efter att namnändringen gick igenom.

– Jag är klar med Andersson, men han var faktiskt på besök hemma hos oss i går. Han skulle hämta lite grejer som var hans, eller som Frank hade bestämt var hans rättare sagt. Han tog det han ville ha men jag bryr mig inte så mycket. Vår yngsta son blev i alla fall jätteglad över att Frank hälsade på, säger hon. 

Exfrun delade med sig av namnändringen på Instagram.

"Från och med i dag heter jag Nygren på riktigt".

https://www.instagram.com/p/Blc9i5sFYxJ/?taken-by=jeanettebouvinnygren

"Sorgligt för barnen"

Jeanette Nygren Bouvin har tidigare berättat att Frank Andersson har avsagt sig vårdnaden av de två gemensamma sönerna Mileon och Winston. Exfrun berättar att hon fortfarande är sorgsen för barnens skull.

– Det hela är ju så sorgligt för barnen, men det är Franks förlust helt enkelt. Man får förstå någonstans att vår relation inte kommer att bli annorlunda. Jag att det är bättre av vi avslutar kontakten helt och hållet, än att han ska få komma och gå som han vill. Men jag kan inte tvinga honom till något, säger hon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.