Frank Andersson går nu ut med att han gör vissa skönhetsingrepp för att matcha sin 28 år yngre fru Jeanette.Frank Andersson går nu ut med att han gör vissa skönhetsingrepp för att matcha sin 28 år yngre fru Jeanette.
Frank Andersson går nu ut med att han gör vissa skönhetsingrepp för att matcha sin 28 år yngre fru Jeanette.
Frank Andersson la under torsdagen upp en bild där han fick en spruta hos "Salong C" och skrev kommentaren "Frugan är ju trots allt 28 år yngre". Foto: PrivatFrank Andersson la under torsdagen upp en bild där han fick en spruta hos "Salong C" och skrev kommentaren "Frugan är ju trots allt 28 år yngre". Foto: Privat
Frank Andersson la under torsdagen upp en bild där han fick en spruta hos "Salong C" och skrev kommentaren "Frugan är ju trots allt 28 år yngre". Foto: Privat
Frank och Jeanette gifte sig förra sommaren.Frank och Jeanette gifte sig förra sommaren.
Frank och Jeanette gifte sig förra sommaren.
Frank och Jeanette sa "ja" till varandra sommaren 2013.Frank och Jeanette sa "ja" till varandra sommaren 2013.
Frank och Jeanette sa "ja" till varandra sommaren 2013.

Frank Andersson injicerar botoxsprutor

Publicerad

Här injicerar Frank Andersson botox.

Allt för att matcha sin 28 år yngre fru Jeanette.

"Jag är vuxen och bestämmer själv vad jag gör", skriver stjärnan.

Frank Andersson, 57, gifte sig i juni 2012 med 28 år yngre Jeanette Bouvin.

Paret har tillsammans sönerna Winston och Mileon.

– Jag har fått en andra chans och den tänker jag inte missa. Det är nästan den största glädjen, har Frank Andersson tidigare sagt till Expressen om sin nya familj.

Under dagen lade stjärnan upp en bild från en skönhetssalong, där Frank varit och injicerat botox för att bli kvitt sina rynkor.

Under en av bilderna från besöket har Frank själv kommenterat:

"Att det äntligen är okej för även oss män att vårda vårt yttre".

"Frugan är ju trots allt 28år yngre"

På sin Facebook-sida, under bilden där han botoxen injiceras, skriver Frank:

"Frugan är ju trots allt 28 år yngre".

Bilden delar kommentarfältet i två läger – några är för och andra är emot.

"Att ta hand om både sitt inre och yttre är väl det bästa", skriver Frank Andersson som svar på kommentarerna.

Och:

"Orkar nog inte med mina barn varken mer eller mindre för att jag fixar mina rynkor lite".

Anser sig vara en bra förebild

Till sist ryter ex-brottaren i från och skriver:

"Jag fyller snart 58 år så är ingen osäker ung person direkt och i detta fall handlar det inte om några kirurgiska ingrepp heller. Botox går ur efter tre månader dessutom. Och som sagt, jag är vuxen o bestämmer själv vad jag gör. Och kan garantera att jag är en bra förebild oavsett en spruta eller två".

Expressen har sökt Frank Andersson för en kommentar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag