Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Från budget till lyx – udda knepen i ”Husdrömmar”

Tvärtemot många andra deltagare i ”Husdrömmar” ville Jonathan Lystbaek Jörgensen och Andrea Ottander bo på mindre yta än tidigare.
Foto: Privat

Premium: Visst kan man bo flott och lyxigt även om man inte är mångmiljonär. Det visar flera av deltagarna i SVT-succén ”Husdrömmar”. 

Men hur gick det för paren som satsade på mindre budget och större miljötänk? 

– Man behöver inte ha den jättestora plånboken för att göra något som blir väldigt fint och lustfyllt, säger Amber Grimfalk som tillsammans med maken Uffe renoverade ”Sverige fulaste hus”.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Planerna och attackerna mot Tove, 21, före mordet

Premium: Ville kasta brandbomber • Mordutfallet på fiket

Så kan din livsstil skydda dig mot demenssjukdomar

Premium: Hälsoprofessorns sju bästa råd: Så förebygger du alzheimer

”Agneta”, 56: Min sambo blev kär i en annan man

Premium: ”Han skyllde på trötthet och drog sig undan”