Simon Sköld överraskades av sina vänner med en försenad svensexa. Foto: ALEX LJUNGDAHLSimon Sköld överraskades av sina vänner med en försenad svensexa. Foto: ALEX LJUNGDAHL
Simon Sköld överraskades av sina vänner med en försenad svensexa.  Foto: ALEX LJUNGDAHL
Det var i början av sommaren som Camilla Läckberg och Simon Sköld gifte sig.Det var i början av sommaren som Camilla Läckberg och Simon Sköld gifte sig.
Det var i början av sommaren som Camilla Läckberg och Simon Sköld gifte sig.

Fräcka draget mot Simon efter bröllopet

Publicerad

När Simon Sköld och Camilla Läckberg gifte sig i hemlighet lyckades de lura alla. 

Men nu har Simons vänner gett igen och överraskat honom med en så kallad straffsexa – en svensexa fast värre.  

”Har lite härliga blåmärken idag”, skriver Simon Sköld på sin blogg. 

Det var i början av sommaren som Simon Sköld, 30, och Camilla Läckberg, 42, lurade alla genom att gifta sig i hemlighet. Gästerna var inbjudna till vad de trodde var Simons 30-årsfest och när brudparet anlände till festen blev alla överraskade. 

 

LÄS MER: Läckberg och Sköld gifte sig i hemlighet 

 

Eftersom ingen visste om bröllopet blev det ingen svensexa för Simon Sköld. Därför arrangerade hans vänner en så kallad straffsexa – en lite värre svensexa eftersom han hållit bröllopet hemligt för dem. 

 

Blev beskjuten av vännerna

På sin blogg berättar Simon Sköld om dagen som hans vänner planerat in i minsta detalj. Det hela började med att vännerna kidnappade honom. Dagen fortsatte sedan med flera aktiviteter. Bland annat paintball där Simon Sköld fick agera måltavla – iförd en älgdräkt. 

Medan vännerna sköt mot honom fick han springa för att undvika skotten. 

”Jävlar vad jag sprang, men med en mask framför huvudet som gjorde det svårt att andas så gick tempot väldigt snabbt ner och jag kände hur det ökade deras träffantal markant. Har lite härliga blåmärken idag”, skriver han på sin blogg. 

https://www.instagram.com/p/BWj-_pHFSm0/?taken-by=simonskold

LÄS MER: Camilla och Simon avslutar samarbetet

 

Simon Sköld: ”Så sjukt tacksam”

Dagen avslutades med middag ihop med vännerna 

”Så mycket härliga minnen som skapades igår och det är jag evigt tacksam för! Jag är så sjukt tacksam för allt mina vänner fixat igår och jag somnade verkligen ovaggad igår när jag kom hem och kommer alltid minnas denna dagen", skriver han på bloggen. 

https://www.instagram.com/p/BWiDr2glstf/?taken-by=simonskoldhttps://www.instagram.com/p/BWiBcc1FtfL/?taken-by=simonskold

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag