Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Förvirringen i sändning – efter supermissen

I ”Efter fem” presenteras LaGaylia Frazier som ny deltagare i ”Let's dance”.Foto: TV4
Missen skapar stor förvirring och sångerskan skriker rakt ut när hon förstår sitt misstag.Foto: TV4
LaGaylia Frazier vet inte att det är Tilde de Paula Eby som är programledare för ”Let's dance”.Foto: TV4
”Det är David med och det är honom man tänker på, det är honom man kommer ihåg”, säger Tilde de Paula Eby i programmet Foto: TV4

LaGaylia Frazier presenteras som den nya deltagaren i ”Let's dance” - ett avslöjande som inte går som hon tänkt.

Sångerskan vet inte att det är Tilde de Paula Eby som är programledare och missen skapar stor förvirring.

”Vi skrattade åt det efteråt, det var bara kul”, skriver Tilde de Paula Eby i ett mejl.

En efter en avslöjas säsongens deltagare i ”Let's dance”. Under torsdagens ”Efter fem” presenterades LaGaylia Frazier som ny deltagare, ett avslöjande som inte gick riktigt som det var tänkt.

LaGaylia Frazier har tidigare synts i program som ”Körslaget”, ”Melodifestivalen”, ”Så ska det låta” och är en av jurymedlemmarna i TV4:s ”Talang”.  Nu ska hon alltså dansa sig fram i succéprogrammet tillsammans med dansproffset Tobias Bader.

I ”Efter fem” berättar hon för programledarna Tilde de Paula Eby och Axel Pileby om nerverna inför premiären och den hårda träningen. 

Något som hon dock har missat är att Tilde de Paula Eby även är programledare för dansprogrammet, en miss som skapar förvirring och skratt.

– Ska du titta? frågar LaGaylia Frazier i programmet varpå Tilde svarar att hon inte har något val.

 

LaGaylia Frazier skriker rakt ut

Ett svar som tycks förvirra LaGaylia Frazier som inte verkar förstå vad programledaren menar. Sångerskans danspartner, Tobias Bader, viskar snabbt att det är Tilde som är programledare och snart förstår LaGaylia sin miss.

 LaGaylia Frazier skriker rakt ut när hon inser misstaget och gruppen faller i skratt.

– Det är inte bara jag, det är David med och det är honom man tänker på, det är honom man kommer ihåg. Han är snygg och han är rapp och han är snäll, säger Tilde de Paula Eby i programmet och menar att det inte är någon fara.

 

Tilde de Paula Edby: ”Vi skrattade åt det”

Missen säger Tilde de Paula Eby bara var kul. Hon förklarar att hon och LaGaylia mötts i flera sammanhang förr och att hon ser fram emot sångerskans medverkan i programmet.

”Vi skrattade åt det efteråt, det var ju bara kul. Vi har mötts i mängder av olika sammanhang och hon är alltid lika full av energi, jag ser verkligen fram emot att ha henne med i ”Let's dance”, hälsar Tilde de Paula Eby i ett mejl till Expressen.

 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.