Programledaren Laura Pausini försvann under Eurovision – förklarar varför

Programledartrion för Eurovision Song Contest Alessandro Cattelan, Laura Pausini och Mika.
Foto: PIOVANOTTO MARCO/ABACA / STELLA PICTURES/PIOVANOTTO MARCO/ABACA

Den Italienska programledaren för Eurovision Song Contest Laura Pausini försvann mystiskt under Eurovision-finalen i lördags.

Nu berättar hon att det berodde på ett blodtrycksfall.

”De senaste 6 månaderna har varit fulla av jobb och jag har påverkats av stress...”, skriver hon själv på Instagram.

Det var mitt under Eurovision Song Contest-finalen som en av programledarna, italienska artisten Laura Pausini, försvann från rutan. Det blev i stället hennes programledarekollegor Alessandro Cattelan och artisten Mika som tog hand om största delen av presentationen av rösterna.

När Laura Pausini senare kom tillbaka kommenterades hennes återvändo av de manliga kollegerna och Mika gav Pausini en puss på huvudet. Men någon förklaring till försvinnandet gavs aldrig.

Nu berättar Laura Pausini om varför hon försvann från sändningen.

”Så mycket kärlek ni alla har visat mig från hela världen! Tack. Jag vill lugna er och säga att jag mår bra. Under finalen fick jag ett blodtrycksfall och av den anledningen var jag tvungen att vila i cirka tjugo minuter på inrådan av de läkare som hjälpte mig, och som jag tackar så mycket, skriver hon.

”De senaste 6 månaderna har varit fulla av jobb och jag har gett efter för stress... men jag är glad över att ha stängt kvällen tillsammans med mina älskade reskamrater”, skriver hon vidare.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.