Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Bygglov-Mattes” nya liv med yngre kärleken

Mats ”Matte” Karlsson.Foto: THOMAS ENGSTRÖM
Från ”Bygglov”. Reva Hallbäck, Mats ”Matte” Karlsson och Willy Björkman.Foto: FOTO FRÅN TV4 / TV4

För ”Bygglov”-Matte har livet ändrat rejält den senaste tiden. 

Tv-profilen slutade i rutan, separerade från sambon – och hittade kärleken på nytt.

Nu berättar han om den nya flickvännen.

– Det är seriöst och vi har det bra, säger Mats ”Matte” Karlsson till Hänt.

Tv-snickaren Mats ”Matte” Karlsson, 45, försvann ur rutan ifjol då TV4:s långkörare ”Bygglov” valde att byta ut sina profiler.

– Allt har sin charm. Sedan, har man gjort någonting i 15 år... Det finns både för- och nackdelar med att kanske få vara ledig en sommar, sa Matte då om beslutet.

Men för tv-snickaren var det inte bara karriären som ändrade. Likaså gjorde kärlekslivet.

Efter 10 år tillsammans med sambon Lina Falk, 36, separerade paret – och nu har Mats ”Matte” Karlsson hittat en ny kärlek, uppger Hänt.

– Jag och Lina separerade för över ett år sedan. Så kan det bli och ibland är det bättre att gå vidare. Vi kom fram till att det här var bättre för alla parter. Vi har prio på barnen, de kommer i första rummet och det funkar skitbra, säger Matte till Hänt.

Paret har två döttrar tillsammans.

”Bygglov”-Mattes nya kärlek: ”Seriöst”

Snickarens nya flickvän – Lily Inan, 38, kände han sedan tidigare, men sakta men säkert utvecklades vänskapen till kärlek.

– Man ses, man tränar kanske på samma gym, sen blir det en fika, sen en lunch, sen middag sen det fjärde och femte. Det är seriöst och vi har det bra, säger Matte till Hänt.

I dag är snickaren lyckligt kär – och delar titt som tätt med sig av sin relation i sociala medier.

https://www.instagram.com/p/BwW_pIxh2Gw/

Framförallt träningsintresset har paret gemensamt.

– Vi är träningsidioter båda två. Vi tränar tillsammans ibland och jag är mycket för crossfit, men nu har jag fått in henne på det också, säger han till Hänt.

Nu passar Matte och nya kärleken Lily på att njuta av varandras sällskap, och inte stressa fram något mer – då båda har barn ur tidigare relationer.

Expressen har sökt Mats ”Matte” Karlsson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.