Första nya bilden på stjärnan – på åtta år

Som vi minns Jonathan Taylor Thomas när det begav sig.
Foto: Everett Collection/IBL

Ett par år efter kultserien ”Tummen mitt i handen” försvann Jonathan Taylor Thomas från film- och tv-världen fullständigt.

Nu har han fångats på bild för första gången på åtta år, skriver New York Post.

Han spelade Randy Taylor, son till Tim Taylor, spelad av Tim Allen, i 1990-talssåpan ”Tummen mitt i handen” – en av de mest ikoniska serierna när det begav sig – och gjorde rösten till lilla Simba i ”Lejonkungen”.

Men 2005 tog Jonathan Taylor Thomas ett steg tillbaka från skådespeleriet och har sedan dess befunnit sig långt utanför rampljuset, med undantag för ett gästinhopp i Tim Allens serie ”Last man standing” 2013 och 2015.

Jonathan Taylor Thomas, främst i bild, i ”Tummen mitt i handen”.
Foto: SVT

Var flickornas favorit

Nu skriver New York Post att Jonathan Taylor Thomas, i dag 30, har fångats på bild för första gången på närmare åtta år.

Det under en promenad med sina hundar i Hollywood, iklädd jeans, en hoodie, sneakers, solglasögon och keps.

Och så den obligatoriska ansiktsmasken.

Jonathan Taylor Thomas i dag.
Foto: STELLA PICTURES
Ansiktsmasken nere.
Foto: STELLA PICTURES

Om Jonathan Taylor Thomas för en anonym tillvaro nu var det motsatsen på 1990-talet. Då var han en favorit bland tonårstjejerna och en stor barnstjärna i Hollywood.

Inte helt enkelt, menade Jonathan Taylor Thomas i en intervju med New York Times 1997.

– Du är en del av deras liv, och du får många skyldigheter mot dem. Men det är svårt eftersom du vill göra alla nöjda, men om du försöker göra det är det stor chans att misslyckas, sa han då angående de många fansen.

Det gjorde Jonathan Taylor Thomas i stället

Ja, Jonathan Taylor Thomas bestämde sig för att ta ett steg tillbaka efter succén med ”Tummen mitt i handen”.

Bland annat valde han att studera filosofi och historia på det ansedda universitet Harvard. Han tog sin examen vid Columbia university 2010.

– Jag hade hållit på nonstop sedan jag var åtta år gammal. Jag ville gå i skolan, resa och få lite lugn och ro. Att sitta i ett stort bibliotek bland böcker och andra studenter, det var ganska coolt. Det var en ny upplevelse för mig, har han tidigare sagt, enligt Us Weekly.

Jonathan Taylor Thomas rökte på en så kallad e-cigg när han fångades på bild.
Foto: STELLA PICTURES

Problem som barnstjärna

Efter ”Tummen mitt i handen” hade Jonathan Taylor Thomas enstaka inhopp och småroller i tv-serier som ”Ally McBeal”, ”Smallville” och ”Veronica Mars”, samt roller i några tv-filmer, men utöver det har han inte varit så värst aktiv.

Jonathan Taylor Thomas har berättat om svårigheterna att växa upp som barnstjärna i strålkastarljuset. 

– Du fokuserar på att göra ett bra jobb, men… alla jobb har ett slut. Jag tror att alla falnade barnstjärnor inte var förberedda på slutet. Jag menar, det är inte slutet på ditt liv! Du kan inte basera ditt liv kring en enda sak. Så det är varför jag fokuserar skolan och idrottar. För någon kommer det att förändras, och jag kommer att ha min utbildning att falla tillbaka på, förklarade Jonathan Taylor Thomas i en intervju med Premiere 1996.


”Dawson's creek”-stjärnans nya liv – efter tragedierna och dödsfallen

"Dawson's creek"-stjärnans nya liv – efter tragedierna och dödsfallen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.