Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Första bilden - så ser Renée Zellweger ut i nya Bridget Jones

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Renée Zellweger som Bridget Jones i filmen från 2001.
Foto: Universal Pictures
Renée Zellweger som sig själöv på röda mattan 2014.
Foto: Gg/Fameflynet Pictures
Renée i rött och hög knut i mars 2015.
Foto: Pascal Le Segretain
Renée Zellweger på modeveckan i New york i september 2015.
Foto: Stefania D'Alessandro
Renée Zelweger som Bridget Jones i kommande filmen "Bridget Jone's baby" som har biopremiär hösten 2016. Ganska lik sig från första filmen, eller vad tycker du?
Foto: Greg Williams/UIP

Renée Zellweger slutar inte att förvåna.

Efter total makeover spelar hon nu Bridget Jones igen.

Här är första bilden från filmen.

Känner du igen Bridget från förr?

Se här!

Hollywoodstjärnan Renée Zellweger slog igenom med dunder och brak som Bridget Jones.

Visserligen var hon en etablerad skådespelare redan innan dess men nu blev hon Renée med så många fler.

Filmen blev liksom förlagan, romanen "Bridget Jones dagbok" av Helen Fielding, en succé.

Renée Zellweger som Bridget Jones, igen

En uppföljare såg dagens ljus, "På spaning med Bridget Jones" från 2004, men blev ingen succé och Bridget Jones föll mer eller mindre i glömska Det gjorde nästan Renée Zellweger också tills hon efter en relativt lång tystnad dök upp som en helt ny människa förra året. Borta var minsta spår av den rosenkindade Bridget Jones. I stället framträdde en stjärna som såg helt annorlunda ut och rykten började genast florera kring vad hon gjort med sitt yttre.

Läs också: Renée utan smink - efter förvandlingen

Spekulationerna har fortsätt sedan dess, om än i mindre omfattning, men fick ny glöd när det annonserades att en tredje Bridget Jones-film var på tapeten. Skulle Renée Zellweger spela Bridget igen, och hur skulle det se ut, ja med tanke på stjärnans "nya" ansikte?

Första bilden ur nya Bridget Jones-filmen

Nu har filmbolaget UIP släppt första bilden från den kommande filmen som ska heta "Bridget Jones baby". Och här ser vi en rosenkindad stjärna le mot oss med en knallröd Ipad i famnen. Dagboken från förr har fått ge plats åt en läsplatta men mysfaktorn ser ut att vara ungefär densamma. Renée Zellweger är marginellt sminkad, har delar av håret uppsatt och är klädd i en kabelstickad ljus tröja. Inga smycken, inget nagellack, ingen glamour.

Bara Bridget - men i 2016 års version. Filmen planeras nämligen gå upp på bio hösten 2016 - 15 år efter att den första Bridget Jones-filmen hade premiär.

Om det går att känna igen stjärnan? Se själv och rösta här intill.

Colin Firth syns återigen i rollen som mr Darcy. Däremot har Hugh Grant lämnat scenen och i stället fått ge plats åt "Grey's anatomy"-stjärnan Patrick Dempsey. Regisserar gör Sharon Maguire som också höll i trådarna till första Bridget Jones-filmen.

Läs också: Så fixar du din egen Bridget Jones-mys-look

Ser Renée Zellweger fortfarande ut som Bridget Jones - fast några år äldre?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.