Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Förre SHL-spelaren blir årets ”Bachelor” – söker kärleken

Foto: TV4

Hockeyspelaren Simon Hermansson, 28, är årets ”Bachelor”.

I höst ska han leta kärleken i tv.

– Jag är så redo man kan bli att träffa någon, säger han i ett pressmeddelande.

Kommer du se årets ”Bachelor”?

Nu är det klart vem som blir huvudperson i den kommande säsongen av ”Bachelor – när leken blev allvar”. Hockeyspelaren Simon Hermansson, som ursprungligen kommer från Örnsköldsvik men nu bor i Nynäshamn, är mannen som ska finna sitt livs kärlek.

I ett pressmeddelande beskriver han sig själv som en ”trygg, omtänksam och lugn kille” samt ”driven och viljestark”. Han har dottern Lily från ett tidigare förhållande och vill hitta en tjej som ser henne som sin egen dotter.

 

Gillar klipska tjejer

Han berättar också att han gillar ”klipska tjejer som kan utmana honom”.

– Jag är så redo man kan bli att träffa någon jag kan ge mitt allt till, säger Simon Hermansson i ett pressmeddelande.

Programmets exekutive producent Hans Abrahamsson säger samtidigt att Simon Hermansson är ”en hockeyhunk med ett hjärta av guld”:

– Att han är singel är egentligen helt obegripligt. Men vi är tacksamma att han väljer ”Bachelor” för att hitta sitt livs stora kärlek.

 

Spelat för Modo

Simon Hermansson spelade under junioråren hockey i Modo och han var bland annat med i Ångermanlands lag i Tv-pucken. Säsongen 2009–2010 gjorde han också två matcher i Modos SHL-lag, dock utan att göra några poäng.

Han är son till förre elithockeyspelaren Lennart Hermansson som bland annat spelade fyra säsonger för Modo i början av 1990-talet.

De senaste säsongerna har centern spelat för Nynäshamns IF i division 2. Den här säsongen har han gjort tolv poäng på elva matcher.

”Bachelor – när leken blev allvar” sänds i höst på Sjuan, TV4 Play och C More. Programmet kommer att spelas in i Sydafrika.