Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Förklaringen bakom Parneviks förvandling

Jesper Parnevik visade upp ett nytt utseende.
Foto: Expressen
Mia och Jesper har varit gifta länge.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Stora lockar och mustasch är kanske inte det man främst förknippar Jesper Parnevik med. 

Men när han överraskade Mia Parnevik i ”Let's dance” i lördags var han förvandlad. 

– Jag har opererat höften och grejer så jag har inte klippt mig sen i augusti. Jag har varit snaggad i över 20 år, förklarar det före detta golfproffset. 

Jesper Parnevik inte bara överraskade sin fru ”Let's dance” i lördags – han dök också upp med ett helt nytt utseende. 

Borta var det rakade huvudet och i stället visade det före detta golfproffset upp en tjock mustasch och stora lockar. 

– Det växer kan jag lova, säger Jesper Parnevik skrattandes efter tävligen och berättar att håret växt ut på grund av en operation. 

– Jag har opererat höften och grejer så jag har inte klippt mig sen i augusti. Jag har varit snaggad i över 20 år. Så det bara blev så. Jag tror inte att Mia har sett mig så här och sen fick jag för mig att ha musche för att vara riktigt inkognito när jag kommer hit för att överraska. 

Så länge stannar Jesper Parnevik

Jesper Parnevik berättar att han kommer att stanna i några dagar innan han åker tillbaka till hemmet i Florida igen. Efter tävlingen vankades det efterfest. 

– Det blir nog typ av party för hela gänger, det är en ganska skön release för allihopa. De har tränat i  fem-sex veckor här så jag förstår om de vill släppa loss lite, säger Parnevik. 

Mia Parneviks starka känslor efter överraskningen: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.