Före detta porrstjärnan ber om ursäkt till tjej på Tiktok

Mia Khalifa bad om ursäkt till tiktok-tjej.
Foto: Instagram

En tjej berättar på Tiktok att inte vågade ha på sig sina glasögon som ung – eftersom hon då såg ut som Mia Khalifa. 

Nu ber mediepersonligheten om ursäkt. 

– Det dödar mig att se andra tjejer som får utså samma övergrepp bara för att de ser ut som jag, säger hon på Tiktok.

Om du har scrollat genom Tiktok den senaste tiden har du kanske lagt märke till den nya trenden till Cage the Elephants sång ”Cigarette Daydream/ You were only 17”. När låten spelas i bakgrunden delar användare med sig av berättelser från tonåren. Händelser där de kände sig sexuellt trakasserade – eller situationer där de var tvungna att växa upp fort.  

En tjej, som har gått viral med sin video, la ut en film med texten: ”Jag kan inte bära mina glasögon för pojkarna i skolan säger att jag ser ut som Mia Khalifa med dem, och det gör mig obekväm.” Videon har fått över 8,5 miljoner visningar.

Mia Khalifa duettade tiktok-tjejens videon.
Foto: Tiktok

Mia Kahlifa ber om ursäkt 

Nu har Mia Khalifa själv upp uppmärksammat videon. Mediepersonligheten, som tidigare har jobbat som porrskådespelare, duettade videon – samtidigt som hon grät. 

– Nej du förstår inte, detta var aldrig ditt fel. Du är en inspirerande kvinna och vi alla älskar dig Mia, fick Mia som svar. 

– Jag vet hur jag mår när män trakasserar mig offentligt, det dödar mig att se andra tjejer som får utså samma övergrepp bara för att de ser ut som jag, sa Mia på sin Instagram story.

Nyligen auktionerade Mia ut glasögonen som hon hade på sig under sin tre månaders porrkarriär – i ett försök till att samla in pengar till Libanons Röda korset, efter explosionen i Beirut. Hon sålde dem för cirka 100 000 dollar. 

Kända porrstjärnan död – föll från 22:a våningen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.