Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Förbjuden romans på bondeslottet stoppad

Programledaren Linda Lindorff. Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLA

Det har hettat till mellan deltagarna under inspelningen av nya säsongen av TV4:s "Bonde söker fru" - och det är inte första gången det händer. 

Programledaren Linda Lindorff tog turturduvorna på bar gärning - på Instagram berättar hon att produktionen har fått sätta in egna "kärleksväktare".

"Jag spionerade först lite på avstånd och tänkte att det kanske inte var så farligt men så kom jag att tänka på tidigare år och kom på andra tankar." skriver Lindorff på Instagram. 

Det populära TV4-programmet "Bonde söker fru" är i full gång med inspelningen av den 13e säsongen. Programmet går ut på att bönderna ska dejta sina brevskrivare men nu har det uppstått romantik mellan två av deltagarna.

"Jag kan inte säga så mycket mer utan att avslöja för mycket. Glad bara att vi har så bra och engagerade "kärleksväktare"." skriver programledaren Linda Lindorff i ett sms. 

På Instagram berättar hon om hur hon tog deltagarna på bar gärning:

"Igår såg jag nåt när jag var på väg hem som direkt gav mig lite hjärtsnörpen - personer som inte borde vara tillsammans var tillsammans på en plats där de inte borde vara. Jag spionerade först lite på avstånd och tänkte att det kanske inte var så farligt men så kom jag att tänka på tidigare år och kom på andra tankar... Det är underbart att kärlek uppstår, även på oväntat håll så klart, men i år vill vi gärna att det inte kommer som en överraskning.", skriver hon. 

Det är nämligen inte första gången som två deltagare fattar tycke för varandra under inspelningen. När programmet spelades in 2016 blev den stora snackisen att det hettade till mellan bönderna Erik Bäckman, 23, och Sigrid Bergåkra, 45. Produktionen kallade då till krismöte och den här säsongen får medarbetarna agera "kärleksväktare". 

https://www.instagram.com/p/BjreGYGHcqH/

 

 

LÄS MER: Böndernas kärleksnatt hotade inspelningen 

 

Linda Lindorff: "Kärleksväktare på plats"

Linda Lindorff berättar att det är en speciell situation som deltagarna befinner sig i. 

"Stämningen blir ju väldigt speciell när så många kärlekstörstande, härliga singlar samlas på ett och samma ställe. Love is in the air skulle man kunna säga", skriver hon i ett sms.

Programledaren berättar vidare på sin Instagram:

"Våra bönder är heta, och vi har både killar och tjejer med så det finns så klart utrymme för alla möjliga konstellationer. Underbart - särskilt som vi i år ska kunna berätta alla historier i sin fulla härlighet eftersom vi ska se till att inget sker i smyg... Så jag informerade alla om vad som pågick och bara nån minut senare hade jag en av våra kärleksväktare på plats! Så spännande detta för ni ska veta att det är laddat här på slottet. Luften vibrerar! Glad att jag har ett så engagerat och superproffsigt gäng av medarbetare - och kärleksväktare".

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.