Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Föräldrarnas kamp för att rädda Sheen

Charlie Sheen.

Foto: Neer / ©BULLS BP00025R5Y

Charlie Sheen.

Foto: Dc5 / ALL OVER PRESS WENN.COM

Charlie Sheens föräldrar kommer till undsättning för att rädda sin son.

Skådespelaren flyttar in till föräldrarnas hus för att påbörja en detox.

– Förhoppningsvis så kommer behandlingen att fungera den här gången, säger en källa till RadarOnline.

Skådespelaren Charlie Sheen har länge haft problem med droger och alkohol. För två år sedan gick Sheen ut med att han testat positivt för sjukdomen HIV.

I ett försökt att rädda sonen från att fortsätta sin dödsspiral har Sheens föräldrar nu tagit hem honom till deras hus i Malibu, Kalifornien. Detta uppger sajten Radar online.

– Charlie skulle aldrig hålla ut de fem till sju dagar det tar för alkoholen att försvinna från kroppen. Men den här gången gick han med på det, säger en källa till Radar online.

 

LÄS MER: Charlie Sheen får vård 24 timmar om dygnet

 

Får vård dygnet runt

Det var när Sheens bästa vän, skådespelaren Tony Todd, lämnade staden för flera månaders filminspelning som föräldrarna Martin och Janet Sheen såg sin chans att få vara ensamma med sonen.

– De bad sin son att komma hem till dem och genomföra en detox. Eftersom Sheens bästa kompis var ute ur bilden så tyckte de att detta var ett perfekt tillfälle, säger källan till Radar online.

I hemmet får nu Sheen vård dygnet runt och det finns sjuksköterskor på plats som övervakar honom och se till att han stannar inne.

 

LÄS MER: Charlie Sheen har hiv - berättar om sjukdomen

 

"Mår bra för tillfället"

Sheens mamma Janet fungerar enligt källan som hans personliga portvakt, samtidigt som hon serverar honom endast näringsrik hemlagad mat.

Skådespelaren ska också få vitaminer i form av dropp och andra mediciner för att slippa skakningar och abstinens.

– Charlie mår bra för tillfället. Förhoppningsvis så kommer behandlingen att fungera den här gången. Hans vänner har försökt att hjälpa honom flera gånger under åren, men det har aldrig lyckats, säger källan till Radar online.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.