Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Foppas kamp i relationen – tuffa perioden med Nicole

Berättar i Reneés Brygga.
Peter "Foppa" Forsberg med sambon Nicole Nordin
Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / MEDIABILD/IBL
Foto: VILHELM STOKSTAD/TT / TT NYHETSBYRÅN
1 / 9

Peter ”Foppa” Forsberg och sambon Nicole Nordin fick tre barn på kort tid, och bor sedan ett år tillbaka i Schweiz.

Men deras hektiska karriärer och många resdagar har gjort att de knappt ses i perioder – något som varit en utmaning för relationen, avslöjar hockeystjärnan i ”Renées brygga”.

– Det har varit lite väl mycket, men vi kämpar, säger Peter Forsberg i ”Renées brygga”.

I onsdagens ”Renées brygga” på TV4 får programledaren Renée Nyberg besök av bland annat hockeylegendaren Peter ”Foppa” Forsberg.

Sedan ett år tillbaka lever han med kärleken Nicole Nordin och parets tre barn i Schweiz – och Forsbergs liv är helt annorlunda sedan han lade sportkarriären på hyllan och skaffade barn.

– Du har sagt att livet har förändrats efter barnen, säger Renée Nyberg i programmet, och får Forsberg att berätta om sitt nya liv.

– Man får ett annat tänk. Man ser inte till sig själv först. Det är inte så att barnen får sätta sig i soffan för att jag ska sova 13-16. Man hamnar längre bak i prioriteringslistan hemma, kidsen har fullt ös. Jag skulle vilja säga åt dem att lugna ner sig lite, men det är lite svårt, säger Peter Forsberg i ”Renées brygga”.

Peter Forsberg: ”Vi kämpar”

När Renée Nyberg konstaterar att familjen fick tre barn under en kort period, så möts hon av en oväntad invit från Forsbergs håll.

– Och supermycket energi, så har du lite att göra får du komma och hjälpa till, säger han, och får Nyberg att skratta.

Nicole Nordin har tidigare berättat om parets relation, och liknat det med ett distansförhållande, för att de jobbar och reser så mycket. I ”Renées brygga” säger Peter Forsberg att paret har haft kämpiga perioder – men att han samtidigt inte tror det är bra att tillbringa all tid tillsammans heller.

– Hon sa det lite på skämt, men vi kämpar. Men det har varit lite väl mycket, men vi kämpar. Det rullar på. Jag tycker man pratar med vissa som säger att ”det hade inte hållit så här länge om vi inte var ifrån varandra”. Nu har vi kanske gått igenom en period när vi jobbat lite väl mycket. Vad är den magiska formeln? Jag vet inte. Jag tycker att det funkar bra i alla fall, säger han i ”Renées brygga”. 

Familjen lever ett välbärgat liv i Schweiz, efter Forsbergs framgångsrika karriär som hockeyspelare. Men trots pengarna på kontot så fortsätter ”Foppa” att ha nya mål och projekt.

– Det är oändligt med saker som man kan drömma om. Bara för att man har pengar så är man inte alltid lycklig. Jag vill alltid ha ett mål i alla fall. Jag har ganska många drömmar, alldeles för många. Olika projekt.

”Renées brygga” sänds onsdagar 21.00 på TV4.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.