Live-published photos and videos via Shootitlive

Köerna ringlade sig långa innan konsertstarten Foto: / JOHAN VALKONENKöerna ringlade sig långa innan konsertstarten Foto: / JOHAN VALKONEN
Köerna ringlade sig långa innan konsertstarten Foto: / JOHAN VALKONEN
Peter Jöback är det stora dragplåstret Foto: RONNY JOHANNESSONPeter Jöback är det stora dragplåstret Foto: RONNY JOHANNESSON
Peter Jöback är det stora dragplåstret Foto: RONNY JOHANNESSON

Folkfest på Ullevi inför I Love Musicals

Publicerad

Snart drar folkfesten I Love Musicals i gång på Ullevi i Göteborg.

För första gången delar Peter Jöback, Helen Sjöholm och Tommy Körberg scen.

Under lördagskvällen ställer sig Peter Jöback, Helen Sjöholm och Tommy Körberg på samma scen för första gången.

Trion utgör föreställningen I Love Musicals på Ullevi i Göteborg och beskrivs som "världens största musikalkonsert".

Kvällen blir historisk och folkfesten började redan tidigt under dagen.

– Det är skitkul. Tror det blir världens största musikalkonsert någonsin, det har inte tagits till så stora arenor förut, har Peter Jöback tidigare sagt om konceptet.

Han kallar också konserten för "ett AA-möte för musikalälskare", där alla ska kunna stå för att de älskar musikaler.

För artisten har musikaler varit en stöttepelare genom livet, och det hjälpte honom genom en svår uppväxt.

– Jag växte upp i en dysfunktionell familj, och när det var stökigt hemma på helgerna så sattes jag framför tv:n och såg filmer med Judy Garland och Fred Astaire när de dansade och sjöng. De blev mina barnvakter, har Peter Jöback sagt.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag