Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Folk kan inte acceptera att jag har vuxit upp”

”Stranger things”-stjärnan Millie Bobby Brown blev känd redan som 10-åring.
Foto: DDP SOCIALMEDIASERVICE / STELLA PICTURES/DDP IMAGES DDP SOCIALMEDIASERVICE
Trots alla kommentarer tänker inte Millie Bobby Brown låta sig nedslås.
Foto: Instagram

Millie Bobby Brown är känd från Netflix-serien ”Stranger things” – och blev som 13-åring en av de yngsta Emmy-nominerade skådespelarna någonsin.

Nu hon fyllt 17 år, men det är något som fansen har svårt att förlika sig med.

– De är inte redo att acceptera att jag har vuxit upp, säger hon i en intervju med MTV.

”Stranger things”-stjärnan Millie Bobby Brown blev känd redan som 10-åring, och när hon nu börjar bli en ung kvinna är det svårt för fansen att acceptera förändringen. 

– Jag är bara 17, men jag håller på att lära mig att vara en ung kvinna, berättar skådespelaren. 

Att hamna i rampljuset i så pass ung ålder har även inneburit att många har haft åsikter om henne och ofta handlar det om vilka kläder hon har haft på sig. Till exempel om hon bär en crop top och visar magen, då blir folk upprörda och menar att ”hon ju bara är tio år”. 

Millie Bobby Brown skrattar och betonar hon att hon faktiskt inte alls är tio utan 17 – och crop tops faktiskt är något som tjejer i hennes egen ålder har på sig.

– Eller om jag bär en outfit på en gala så säger de ”hon ser 50 ut.” Nej, det beror på att du har tittat på mig sedan jag var tio, det är därför du tror det!

Kommer inte spela unga tjejer längre

Trots alla kommentarer tänker inte Millie Bobby Brown låta sig nedslås. Om något ser hon fram emot det som kommer att hända framöver och alla de olika rollerna hon kommer att spela när hon blir äldre. Tidigare barnstjärnan förklarar att hon är helt redo att bli vuxen och fortsätta utvecklas.

– Låt mig ha högklackat! Jag kommer inte spela dom där unga tjejerna längre… Jag vill inte att något ska hålla mig tillbaka, säger hon i intervjun.

Millie Bobby Brown spelade nyligen in den kommande sci-fi-filmen ”The Electric State”, där hon tillsammans med en robot letar efter sin försvunna bror. Under 2019 gjorde hon även sin långfilmsdebut i den senaste ”Godzilla”-filmen.

https://www.instagram.com/p/CC2BJiunJ6L/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.