Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Följarnas starka reaktion – Nicole Falcianis mammailska

Därför kastar bloggerskan sin behå: ”Släpp dem fria”.
Nicole Falciani är förlovad med artisten Eric Saade. Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN
Nicole Falciani tog till sociala medier för att dela med sig av sin frustration under flygresan. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Flera upprörda följare hörde av sig till Nicole Falciani efter inläggen på Instagram. Foto: nicolefalciani på Instagram
Nicole Falciani vill vara tydlig med att hon inte måste älska barn. Foto: nicolefalciani på Instagram

När Nicole Falciani visade sin frustration över skrikande barn på flygplan blev det starka reaktioner.

Bloggerskan vill förtydliga att hon inte måste älska barn, och menar att det var hennes värsta flygresa någonsin.

”Tycker fortfarande att det vore rimligt med en ljudisolerad del på plan där barnfamiljer får sitta”, skrev Nicole Falciani på Instagram.

När bloggerskan Nicole Falciani flög under onsdagen tog hon till Instagram för att ge sin åsikt kring skrikande barn på flyg. Under Falcianis resa var det enligt henne fyra skrikande barn, både framför och bakom henne i kabinen, och på sociala medier visade hon sin frustration.

”Tycker fortfarande att det vore rimligt med en ljudisolerad del på plan där barnfamiljer får sitta”, skrev Nicole Falciani på Instagram.

Väckte starka reaktioner

Hennes inlägg väckte starka reaktioner och flera av Nicole Falcianis följare som själva har barn hörde av sig och menade att det är jobbigt för en mamma som inte kan få tyst på sitt barn. Något som bloggerskan säger att hon förstår, men skriver att mamman på planet inte gjorde något åt att barnet skrek i fyra timmar sträck.

”Om ens unge gråter non stop i fyra timmar så försöker man väl allt? Padda, välling, mat, godis, leksaker osv??”, skrev Nicole Falciani på Instagram och fortsatte:

”Och ja, jag är säkert bitter men till och med min hund sköter sig bättre när vi flyger än merparten av alla barn gör.”

Nicole Falciani: ”Speciellt inte deras barn”

Hon vill även göra det tydligt att på samma sätt som inte alla måste älska hennes hund, behöver hon inte heller älska alla barn. När hon klivit av planet tillkännager hon att det var hennes värsta flygresa någonsin.

”Alltså. Kan föräldrar förstå att jag inte måste älska barn. Och speciellt inte deras barn. Precis som att du inte behöver älska min hund. Men just det. Jämföra en hund med barn får jag absolut inte göra.”

Prognos: Så blir vädret kommande dagar.