Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Följarna rasar mot Kylie Jenner efter vågade videon

Här är familjen Kardashian
Kylie Jenner har hamnat i skottelden efter en video...Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS SUPPLIED BY PLANET PHOTOS
... där hon kör bil och filmar samtidigt. Foto: NIJO / STELLA PICTURES BACKGRID UK

Kylie Jenner har en ovana att filma sig själv när hon kör bil – något hennes följare nu har tröttnat på.

Realitystjärnan och sminkmogulen kritiseras nu för att vara en fara i trafiken, skriver Teen Vogue.

”Kom igen tjejen, du har en stor publik”, klagar en följare, skriver sajten.

Alla som följer Kylie Jenner, 22, på Instagram vet att hon är ett fan av att filma och fotografera sig själv.

Men nu kritiseras ”Keeping up with the Kardashians”-stjärnan för sitt beteende – när hon filmar sig själv i trafiken, skriver Teen Vogue.

När sminkmiljardären den femte november körde bil till sin mamma Kris Jenners 64-årsfest, så filmade hon sig själv när hon poserar och mimar till låtar. Detta samtidigt som det är uppenbart att hon sitter och kör, skriver tidningen.

Kritiken mot Kylie Jenner

Nu har fansen tröttnat på profilens oansvariga beteende, och tycker att Jenner ska visa bättre omdöme när hon har så många miljontals följare, varav många är unga.

”Varför spelar Kylie Jenner alltid in videos på sig själv när hon kör?? Tror hon verkligen att det gör att hon ser cool ut, för allt jag ser är en omogen tjej utan hänsyn, som utsätter andra människor för fara”, skriver en person som citeras av Teen Vogue.

”Kylie Jenner spelar in och publicerar Instagram-videos medan hon kör, det är verkligen en bra förebild... Kom igen tjejen, du har en stor publik”, klagar en annan person, som Teen Vogue lyfter.

Bryter mot reglerna

Att använda sociala medier eller sin mobiltelefon överhuvudtaget är olagligt enligt lagen i Kalifornien, där Kylie Jenner bor – något flera också påpekar.

”Folk verkar ignorera hur mycket Kylie Jenner använder sin telefon när hon kör? Ska vi låtsas som att det inte är olagligt och att det inte orsakar hemska olyckor?”

Kylie Jenner själv har inte svarat på kritiken om att hon är en möjlig trafikfara.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.