Nu påbörjar Expressen en satsning på appen Snapchat. Foto: Marcus GustafssonNu påbörjar Expressen en satsning på appen Snapchat. Foto: Marcus Gustafsson
Nu påbörjar Expressen en satsning på appen Snapchat. Foto: Marcus Gustafsson
Ta en bild på den här ikonen med din Snapchat-app för att följa EXPRESSEN NÖJE på SnapchatTa en bild på den här ikonen med din Snapchat-app för att följa EXPRESSEN NÖJE på Snapchat
Ta en bild på den här ikonen med din Snapchat-app för att följa EXPRESSEN NÖJE på Snapchat
Ta en bild på den här ikonen med din Snapchat-app för att följa EXPARADISET på SnapchatTa en bild på den här ikonen med din Snapchat-app för att följa EXPARADISET på Snapchat
Ta en bild på den här ikonen med din Snapchat-app för att följa EXPARADISET på Snapchat

Följ Expressen Nöje
– genom Snapchat

Publicerad

Har du Snapchat? Om inte - skaffa det genast till din smartphone!

Nu kan du nämligen följa flera av Expressens produkter i appen.

– Genom att följa oss så får du bland annat hänga med bakom kulisserna och ta del av det lilla extra av det du är intresserad av, säger Emma Malmlöf som rattar Snapchat för Expressen Nöje.

Häng med på Expressens nya Snapchat-satsning.

Här kommer du bland annat att kunna se hälsningar från kändisar, hänga med på event som "Idol" och "Let's dance" samt få uppdateringar om när du kan chatta med kända profiler på vår sajt.

 

För att följa Expressen på Snapchat laddar du först ner Snapchats applikation till din telefon. Du hittar den i App Store eller på Google Play.

För att följa Expressen Nöje - sök efter expressen-noje i Snapchat-appen.

Expressen-noje – allt om nöje!
Exparadiset– allt om "Paradise Hotel"!

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag