Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Folcker ska göra Leila K-låt i Melodifestivalen

Christer Björkman och Jessica Folcker. Foto: TOMMY PEDERSENFoto: Tommy Pedersen

Jessica Folcker, 36, gör comeback i Melodifestivalen - med en mix av Leila K:s "Electric". På lördag dyker hon upp i tävlingens mellanakt.

- Det är otroligt snyggt, världens snyggaste beat, säger hon.

I lördags var det The Soundtrack of our Lives och Meja som utgjorde årets första mellanakt med Dilbas "Try Again" från förra årets tävling. På lördag är det Jessica Folcker som ska sjunga Anielas bidrag "Elektrisk" från förra året - i en så kallad mashup ihop med Robyns "Electric", Melody Clubs "Electric" och Leila K:s "Electric".

- Det här är det säkert en del traditionalister som reagerar på, och tycker är konstigt och inte görbart. Men det skiter vi i, säger Christer Björkman, Melodifestivalens producent.

Jessica Folcker, som på 90-talet sjöng refrängen till Leila K:s superhit "Electric", är glad över att få väcka nytt liv i låten:

- Det känns underbart att få göra den igen, den låten kommer alltid att vara lika populär.