Flickvännernas mörker i huset med Hugh Hefner

Hugh Hefner med sina tre flickvänner.
Foto: MATT SAYLES / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: STR / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Hugh Hefner.
Foto: KEVORK DJANSEZIAN / AP TT NYHETSBYRÅN

Premium: Omskakande anklagelser har skakat Playboy sedan Hugh Hefner gick bort. 

Sent i livet hade han tre flickvänner som alla har berättat om mörkret, med utskällningar, manipulation och skitsnack bland tjejerna, i det enorma huset. 

Så här gick det för hans yngre kärlekar. 

Mer av det bästa från Expressen. Mer Premium hittar du här.

Starka anklagelser har riktats mot den avlidna Hugh Hefner i dokumentärserien ”Secrets of Playboy” och han pekas bland annat ut som ett sexuellt rovdjur. 

Bland annat berättar 32-åriga ”Playboytvillingarna”, Karissa och Kristina Shannon att de hade en trekant med Playboygrundaren mot sin vilja. 

– Efter den natten kände jag inte att min kropp var min längre. Jag kände mig utnyttjad, äcklad, säger Kristina Shannon i dokumentärserien. 

Men tvillingarna var inte Hugh Hefners enda flickvänner. 

Holly Madison – blev utskälld efter förändringen

Foto: DP / STELLA PICTURES
Foto: DAVID SILPA / STELLA PICTURES / UPI

Holly Madison, 42, flyttade in i Playboyhuset 2001 då hon var 21 år gammal. 

Hon var en av de tre flickvännerna som syntes i serien ”Girls Next Door” som följde livet i huset. 2015 släppte hon en memoar som bland annat avslöjade droger, galna fester och att Hugh Hefner bland annat ska ha blivit galen när hon en dag bestämde sig för att klippa sitt hår. 

I podcasten ”Power: Hugh Hefner” berättade hon om första gången de hade sex – på första dejten. 

– Jag tänkte inte direkt på att ha sex den kvällen, jag trodde att det skulle vara mer som en första dejt, även om det bevisligen inte var en särskilt traditionell första dejt, sa hon då och fortsatte: 

– Han blev på riktigt knuffad på mig. Och efter det hade hänt var jag förtvivlad och jag skämdes och det hade en mycket större känslomässig påverkan på mig än vad jag trodde.

Holly Madison bodde i Playboyhuset fram till 2009 och fick i samma veva sin egen realityshow. 

I dag har hon två barn tillsammans med sin exmake Pasquale Rotella, 47, och lägger kontinuerligt upp innehåll på betalsajten Only Fans. 

Bridget Marquardt: ”Hugh var den som manipulerade”

Foto: BRIAN / ALL OVER PRESS NATIONALPHOTOGROUP

Bridget Marquardt, 48, flyttade in i Playboyhuset 2002 och var också en av flickvännerna i serien ”Girls Next Door”. Efter att hon lämnade det enorma huset 2008 var hon inte rädd för att berätta hur det egentligen hade varit att leva med Hugh Hefner. 

”Jag lärde mig att Hugh var den som manipulerade och gjorde att vi vände oss mot varandra. Jag insåg att jag inte blev bra behandlad”, har hon sagt i Holly Madisons bok ”Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny”. 

Hon har också sagt att huset blev som en bubbla och det var svårt att förstå att det fanns en värld utanför. Och många av dem var osams. 

– Tänk dig att ha sex med någon i ett rum full av kvinnor som alla hatar dig och du vet att de pratar skit bakom din rygg. Hur hemskt är inte det? Det var hemskt, har den tidigare flickvännen berättat i podcasten ”Call her daddy”. 

Bridget Marquardt träffade datingkonsulten Nick Carpenter 2009 och de har hängt ihop ända sedan dess. 

Kendra Wilkinson: ”Jag var tvungen att vara full”

Foto: MATT SAYLES / AP
Flickvännerna och Hugh Hefner i serien som följde livet i Playboyhuset.
Foto: KANAL 5

Kendra Wilkinson, 36, var 19 år när hon träffade på Hugh Hefner på hans 78-årsfest 2004. Hon flyttade snabbt in i Playboyhuset och fick en roll i ”Girls Next Door”. 

– Jag var tvungen att vara full eller röka väldigt mycket gräs för att överleva de där nätterna, har hon sagt om tiden i huset till The Daily Mail. 

Men den tredje flickvännen har också försvarat sitt ex. 

Kendra Wilkinson och den andra flickvännen Holly Madison kom absolut inte överens i huset och när Madison vittnade om mörka tider med Hugh Hefner i en intervju kom Wilkinson till hans räddning. 

– Holly är på framsidan av People Magazine och säger att hon levde i rädsla på Playboy mansion. Nej, det enda den idioten är rädd för är att så många av oss såg henne göra sjuka grejer där. Hon skäms och känner sig förödmjukad”, skrev Wilkinson då på Twitter. 

Hon gifte senare med kärleken Hank Baskett men de gick också skilda vägar 2018. 

I dag har Kendra Wilkinson sadlat om helt och jobbar som mäklare. 

Förvandlingen i hemlighet: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Varningarna för brutala kändistrenden Hollywood smile

Premium: ”Du drar på dig tandvårdskostnader för resten av ditt liv”

Micke, 50: Så sparade jag mig till en förmögenhet

Premium: Köpt bostäder kontant • Månadsbudgeten • Bästa tipsen

De var nära att dö på Ålands hav – så blev livet sedan

Premium: Lou Åberg bryter tystnaden: ”Dagarna på havet formade mitt liv”