Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Flickvännens reaktion efter Lady Gaga och Bradley Coopers uppträdande

Irina Shayk var den första att ställa sig upp och applådera, längst fram i mitten med svart klänning med bar rygg.
Foto: HAHN LIONEL/ABACA / STELLA PICTURES/HAHN LIONEL/ABACA
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Lady Gaga och Bradley Cooper.

Romansryktena kring Lady Gaga och Bradley Cooper tog ny fart efter nattens uppträdande på Oscarsgalan. 

Samtidigt var Coopers flickvän Irina Shayk på plats och nu hyllas hon för sin reaktion efter den kärleksfulla duetten. 

Natten till måndag gick Oscarsgalan 2019 av stapeln, där hyllades och prisades föregående års största filmprestationer. 

Men det som blev den största snackisen runt galan var inte vinnarna - utan Lady Gaga och Bradley Coopers duett av låten ”Shallow” från filmen ”A star is born” där de två spelade huvudrollen. 

Många noterade kemin mellan de två stjärnorna och det spädde onekligen på romansryktet som surrat mellan dem de senaste veckorna. Det hela tog fart efter att Lady Gaga gick skilda vägar med fästmannen Christian Carino, 49. Faktumet att Bradley Cooper är tillsammans med ryska fotomodellen Irina Shayk, 33, sedan nästan fyra år tillbaka har inte stoppat spekulationerna. 

 

Irina Shayks reaktion på Oscarsgalan

Efter uppträdandet på Oscarsgalan har flera skämtat om att det inte behövs någon verbal bekräftelse för relationen, alla kan se att de är ett par. Detta har blad annatamerikanska Elle rapporterat om. 

”Uhm ska vi lämna? Det ser ut som att de vill vara ensamma”, skriver en person på Twitter. 

”Jag är ledsen, men om du är Bradleys fru, är du inte... lite... nervös?”, skriver en annan. 

Under det omtalade uppträdandet fanns Bradley Coopers flickvän Irina Shayk på plats i Dolby theater, och nu sprids ett klipp på hennes reaktion efter stjärnornas känslosamma duett. Och fotomodellen hyllas för sitt beteende. 

 

Stöttar både Lady Gaga och Bradley Cooper

”Irina Shayk var först att ställa sig upp”, noterar reportern Chris Gardner och visar ett filmklipp som fångar hur fotomodellen snabbt ställer sig upp för att applådera Lady Gaga och Bradley Cooper. 

https://twitter.com/chrissgardner/status/1099868867214462976?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1099868867214462976&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.elle.com%2Fculture%2Fcelebrities%2Fa26505539%2Firina-shayk-lady-gaga-bradley-cooper-duet-reaction%2F

Bradley Cooper och Irina Shayk har varit tillsammans sedan 2015 och tillsammans har de ettåriga dottern Lea De Seine Shayk Cooper. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.