Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Flickvännens kamp – året efter Aviciis död

Sedan Tim ”Avicii” Berglings bortgång har det varit en svår kamp för Tereza Kacerova.Foto: JOHN SHEARER / AP TT NYHETSBYRÅN
På Instagram delar Tereza Kacerova med sig av den stora saknaden och tomrummet efter sin pojkvän.Foto: Privat. / Privat.
”Jag kommer aldrig att glömma dig. Men jag släpper taget”, skriver Tereza Kacerova på Instagram.Foto: Privat. / Privat.
Under sitt sista år i livet var Tim "Avicii" Berling tillsammans med modellen, skådespelerskan och småbarnsmamman Tereza Kacerova, när han gick bort i april förra året, endast 28 år gammal.Foto: AMY SUSSMAN / AP TT NYHETSBYRÅN
I en bild på Instagram delar Tereza Kacerova med sig av kärleksfulla bilder med artisten. Foto: Instagram

Tereza Kacerova förlorade Tim ”Avicii” Bergling när han gick bort i april.

Nu delar hon med sig av den stora saknaden och kärleken till honom efter hans död på Instagram.

"Jag kommer aldrig att glömma dig. Men jag släpper taget", skriver Tereza Kacerova till bilden. 

I april förra året gick Tim ”Avicii” Bergling bort, endast 28 år gammal. 

Sedan dess har livet varit en kamp för Tereza Kacerova som hade en relation med Bergling. På Instagram delar hon nu med sig av sorgen efter honom.

En bild visar artisten tillsammans med Kacerova och hennes son. Bilden har bland andra Levan Tsikurishvili, regissören bakom dokumentären "Avicii: True stories", kommenterat med tre hjärtan. 

Berättar om Avicii

"2019. Jag åkte på en motorcykel från Hà Nội to Ho Chi Minh City (Sài Gòn) för oss båda. Vi skulle ha tillbringat denna resa skrattande tillsammans. I stället har jag tillbringat den för att bearbeta din död", skriver hon. 

Kacerova berättar att hon försöker släppa taget. Men Tim Bergling kommer alltid finnas kvar hos henne.

"Jag kommer aldrig att glömma dig. Men jag släpper taget", skriver Tereza Kacerova på Instagram. 

 

https://www.instagram.com/p/BsF0wI6Hiv8/

Skrev känslosamt avskedsbrev

Tereza Kacerova har tidigare delat med sig av glimtar från sin tid tillsammans med den svenska världsartisten på sin Instagram.

En tid efter Aviciis död skrev Kacerova ett avskedsbrev på sin Instagram.

Där öppnade hon upp sig om tomrummet som Avicii lämnat efter sig och om hur overkligt det kändes att inte ha honom kvar i livet längre.

"Varje gång jag ser orden 'RIP' och 'Avicii' tillsammans i en mening eller ett slutdatum på ditt liv, känner jag chocken i mig igen. När jag såg att de hade ändrat i din biografi på Wikipedia från 'är' till 'var', grät jag. Jag stirrade på det i minuter för att försöka förstå varför det står att du dog den 20 april 2018. Det gick inte att förstå. Du är för ung och underbar och jag älskar dig för mycket för att det ska stå bredvid ditt namn. Jag tittade bort, men när jag tittade igen var det fortfarande där, främmande och förvirrande."

Tereza Kacerova berättade även i brevet att det tog lång tid innan hon insåg vad som verkligen hade hänt och att allting kändes som en mardröm. 

"Jag har tillbringat de senaste dagarna med att vänta på att vakna upp, vänta på att någon ska säga till mig att det är ett sjukt skämt, ett fruktansvärt misstag. Jag tror att det till slut har blivit klart för mig att jag verkligen aldrig kommer att få träffa dig igen."

Expressen har sökt Tereza Kacerova som avböjer att kommentera ytterligare. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.