Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ilskan efter blåsningen mot komikern: ”Släpat in en gris”

Lucas Simossons miss i nakenvideon: "Visa för mycket"
Foto: Karin Törnblom/TT / Karin Törnblom

Youtubegruppen och humortrion JLC är aktuella med sin liveshow på Dplay. 

Nu berättar Lucas Simonsson om sin oro för corona och när hans kolleger drog in en gris i hans hem.

– Vi har gjort dumma grejer, säger Lucas Simosson.

Följer du någon ”youtuber”?

JLC, som består av Carl Déman, Jonas Fagerström och Lucas Simosson är humorgruppen som har 600 000 prenumeranter på Youtube och den populära podcasten ”Mellan himmel och jord”.

De har precis varit ute på sin turné ”JLC World Tour Live Podcast”, som även finns att se på Dplay.

De hann göra nästan alla sina shower innan coronaviruset lamslog kulturvärlden. Det var bara showen i Jönköping de inte kunder genomföra.

– Vi hade ju jättegärna gjort den också men nu blev det som det blev, säger Lucas Simonsson.

Han berättar att han inte är orolig för att bli sjuk av coronaviruset.

– Man ska ha respekt för det, men jag är inte speciellt rädd eller orolig. Jag är mer orolig för ekonomin, om det är hållbart.

Hoppat av ingenjörsprogrammet

Innan Lucas Simonsson började jobba heltid som komiker pluggade han till ingenjör. När han hoppade av för tre år sedan blev inte hans föräldrar så glada, säger han. Det var inte heller första gången det hände. 

Han har hoppat av ingenjörsprogrammet två gånger. När han var 18 år och pluggade i Jönköping hoppade han av efter bara tre månader.

– Det var inte lika farligt men de var inte jätteglada på mig då, mamma och pappa. Men sen när jag även som vuxen hoppade av Chalmers när jag nästan hade läst klart, då tänkte de väl att jag var helt galen, tror jag. Det var nog inte jättepopulärt från början. Men jag tror att i dag, med tanke på hur det gick, så förstår de varför, säger han och fortsätter:

– Eller kanske inte, jag vet inte, jag kanske har gjort bort mig helt och hållet.

Privatlivet och flickvännerna

Alla tre medlemmar i JLC har flickvän, och Jonas Fagerström är dessutom pappa. Lucas Simonsson berättar även hur jobbet kan påverka privatlivet.

– Carl och Jonas flickvänner, Sanna och Malin är involverade väldigt mycket med tanke på att de är lite på samma spår som vi.

Både Sanna Jörnvik och Malin Gabrielsson bloggar och har 77 000 respektive 57 000 följare på Instagram. Sanna Jörnvik har även en egen Youtubekanal.

– Min flickvän, däremot, hon är inte lika involverad som dem i det vi gör och hon kanske helst vill hålla sig lite utanför, säger Simonsson.

”Pissade på min matta”

Han berättar att jobbet inte går ut över privatlivet på grund av att de jobbar mycket, som ofta kan vara fallet i andra relationer.

– Det som går ut över privatlivet är väl mer om vi har gjort dumma grejer.

Han berättar om när han och hans tjej hade fått en ny lägenhet. Hans kolleger hade då busat och målat om hela lägenheten innan de hann flytta in.

– Då blev ju inte min flickvän jätteglad och det är ju helt förståeligt. Så på sådana vis, i och med att vi busar eller håller på, så kan det ju bli lite problem. De har släpat in en gris i vår lägenhet också som pissade på min matta. Det var inte roligt, säger han.

JLC årets stjärnskott på Guldtuben

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.