Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Flickvännens fina kärleks- hyllning till Chris Kläfford

Chris Kläfford klev in i talangshowen ”America's got talent”, och nu är han klar för liveprogrammen – med miljontals tittare. Foto: /IBL / /IBL
Nu lämnar även hans flickvän Bob Linger en ordentlig kärlekshyllning. Foto: Privat.

Chris Kläfford klev in i talangshowen ”America's got talent”, och nu är han klar för liveprogrammen – med miljontals tittare.

Den svenska artisten har hyllats av såväl Anders Bagge som Simon Cowell – och nu lämnar även hans flickvän Bob Linger en ordentlig kärlekshyllning.

”Han gjorde det igen!!!! Jag kunde inte vara mer stolt!”, skriver hon på Instagram.

Chris Kläfford, 30, har gått från ”Idol”-scenen till att få stående ovationer i USA.

Svenskens audition för programmet ”America's got talent” har setts över 16 miljoner gånger sedan det släpptes för några veckor sedan.

Detta är inte heller något som förvånar ”Idol”-juryn – som tidigt såg att han hade ett uttryck som skulle passa i USA.

– Du kan jämföra Chris med många av de stora världsstjärnorna när det kommer till säkerhet i sångröst och personlighet, och alltihop. Vi är stolta över honom, berättade Anders Bagge nyligen för Expressen.

Kärlekshyllningen från flickvännen

Och nu lämnar även hans flickvän Bob Linger en ordentlig kärlekshyllning till Kläfford.

”Yaaaaas!!! Han gjorde det igen!!!! Jag kunde inte vara mer stolt! Det är min man just där!! Och han ska till live-programmen”, skriver hon på Instagram.

https://www.instagram.com/p/B0ACEuVonBE/?utm_source=ig_web_copy_link

Under förra veckan var svensken med i momentet ”Judges cut”, och då sjöng han en egen låt – något som gjorde att han fick ytterligare hyllningar.

– Jag såg om din första audition och var inte lika upphetsad över den som jag trodde. Jag var orolig att du skulle komma tillbaka och köra en cover som jag sett en massa gånger, men med den här sången kunde vi faktiskt lära oss mer om dig. Detta var inte en risk, en risk hade varit att inte göra det här, sa Simon Cowell.

Gått vidare till livesändningarna

Härnäst ska Chris Kläfford vara med i live-sändningarna – som har miljontals tittare. Det betyder mycket för den svenska artisten, som nyligen också skickade en personlig hälsning till sina fans på Instagram.

”Detta är verkligen svårt att förstå, jag kan inte tacka er alla tillräckligt. Från botten av mitt hjärta – tack så hemskt mycket”, skrev han då.