Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Flickvännens fina brev till Tim Bergling – berättar om kärleken

Tim "Avicii" Bergling hittades död i Oman förra veckan. Foto: ABACA / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLAB
Tereza Kacerova.Foto: Instagram

Tim ”Avicii” Bergling var tillsammans med Tereza Kacerova från Tjeckien, som även jobbade tillsammans med världsartisten.

I ett långt brev på Instagram berättar hon om deras relation och sorgen efter Aviciis död.

”Dagen du dog åkte jag till ditt hus för att känna dig runt mig”, skriver Tereza Kacerova i brevet.

Tim "Avicii" Bergling hittades död i Oman förra veckan. 

Artisten orkade inte längre, skriver familjen i ett brev. 

Tereza Kacerova var den älskade världsstjärnans flickvän, berättar hon. 

På Instagram skriver hon ett långt öppet brev om sin förlust. 

”Jag har tillbringat de senaste dagarna med att vänta på att vakna upp, vänta på att någon ska säga till mig att det är ett sjukt skämt, ett fruktansvärt misstag. Jag tror att det till slut har blivit klart för mig att jag verkligen aldrig kommer att få träffa dig igen.”, skriver hon i brevet.

 

LÄS MER: Flickvännens bilder från livet med Avicii 

 

Tereza Kacerova fortsätter:

”Varje gång jag såg orden ”RIP" och ”Avicii” tillsammans i en mening eller ett slutdatum på ditt liv, känner jag chocken genom mig igen. När jag såg att de hade ändrat i din biografi på Wikipedia från ”är” till ”var”, grät jag. Jag stirrade på det i minuter för att försöka förstå varför det står att du dog den 20 april 2018. Det gick inte att förstå. Du är för ung och underbar och jag älskar dig för mycket för att det ska stå bredvid ditt namn. Jag tittade bort, men när jag tittade igen var det fortfarande där, främmande och förvirrande.”

 

LÄS MER: Atilla Yoldas: Vi hörde Tims ord – men vi lyssnade inte 

 

https://www.instagram.com/p/BiDq0GCA170/?taken-by=terezakacerova

LÄS MER: Tim ”Avicii” Berglings familj i öppet brev: Orkade inte längre

Skriver om saknaden och sorgen

Tereza Kacerova berättar i brevet om sitt liv med Tim Bergling och hur de planerade för en framtid tillsammans.

”Varje gång jag tänker på någonting som vi inte avslutade, känner jag fysisk smärta i mitt hjärta. Vi avslutade aldrig vårt Harry Potter-maraton – vi hade den sista delen kvar – du fick aldrig se mig bryta ihop när Snape dör”, skriver hon.

I en annan del av brevet berättar hon också:

”Du hann aldrig visa mig Sverige på sommaren och jag hann aldrig visa dig mitt Sydamerika. Jag kommer aldrig att kunna återlämna alla kläder som jag tog från dig.”

 

https://www.instagram.com/p/BiDrDs9A-F1/?taken-by=terezakacerova

LÄS MER: Tim ”Avicii” Bergling dog hos sultanens släkting 

 

Tereza Kacerova skriver fint om sin starka kärlek till Tim Bergling.

”Det enda som var vackrare än dina händer, var din själ. Mitt hjärta värker av vetskapen att jag aldrig kommer att kunna röra dig igen, aldrig höra ditt skratt, aldrig se dina händer sammanflätade med mina framför mitt ansikte det första jag ser när jag öppnar mina ögon. Jag kommer aldrig att kyssa din vackra mun igen.", skriver hon.

Tereza Kacerova arbetade som modell och skådespelare

Tereza Kacerova föddes i Tjeckien. Hon arbetar som modell och har även medverkat i tv-serien "Ballers", samt i en mindre roll i filmen "Patriot's day". 

Tereza Kacerova har visat upp bilden från Tim "Avicii" Berglings hus. I december i år delade hon med sig av en bild på Avicii, där han klär en julgran i sällskap av ett barn.

”Mina män”, skriver Tereza Kacerova under bilden.

Tereza Kacerova syntes för bara dagar sedan i en reklamfilm för energidrycksbolaget Mode Cold Brew – som Tim ”Avicii” Bergling investerat i. 

https://www.instagram.com/p/BhrP0WMAD_-/?taken-by=terezakacerova

LÄS MER: Avicii hoppade av hemlig comeback 

 

Stjärnan gick in i bolaget 2016, rapporterar Breakit. Artisten hade tidigare investerat i streamingbolaget Bambuser, vilket var Berglings första officiella investering. 

”Tim är en del av vårt umgänge och när han fick reda på att vi höll på att starta upp Mode Cold Brew inför en lansering i Sverige så ville han gärna vara en del av det.", berättade medgrundaren Fabian Wendt för Breakit, när investeringen blev offentlig i december 2016.

https://www.instagram.com/p/Bh9QC1jFJd9/?hl=sv&taken-by=modecoldbrew

Mode Cold Brew specialiserar sig på kallbryggt kaffe. På Instagram skriver bolaget om förlusten av Tim Bergling. 

”Tim var en del av familjen. Han var den mest genuina och ärliga personen. Det fanns inget man mer kan önska av en vän”, skriver de bland annat.

Tereza Kacerova har utöver modelljobb och reklamfilm, även synts i bland annat Maroon 5:s video till låten ”Maps” som släpptes 2014.

MÅR DU DÅLIGT? DET FINNS HJÄLP ATT FÅ:

Ta alltid självmordstankar eller planer på allvar. Bevara lugnet, men vidta åtgärder.

Prata och våga lyssna. Uttryck din oro och ställ frågor. Ge konkreta exempel på varför du tror att det finns en självmordsrisk. Visa empati och döm aldrig. Men vidhåll att alla har ett eget ansvar för sina handlingar.

En självmordsnära person behöver träffa någon från psykiatrin på en gång. Ring 112 eller åk till en akutmottagning. Om möjligt – lämna inte personen ensam.

Självmord är ofta impulshandlingar. Självmordsnära människor är ofta ambivalenta in i det sista. Det går att påverka dem. Betona att det går att få hjälp och att saker och ting kommer att bli bättre.

Bris: 116 111, bris.se. Vuxentelefon: 077-150 50 50.

Hjälplinjen: 0771-220060.

Jourhavande präst: Nås via 112.

Mind: mind.se.

Självmordslinjen: 901 01.

Chatt: mind.se.

Röda Korset: redcross.se. Telefonjour: 0771-900 800.

Jourhavande kompis: 020-22 24 44.

SPES (Riksförbundet för suicidprevention och efterlevandes stöd): spes.nu. 

Telefonjouren: 08-34 58 73.

 

Källa: mind.se och www.spesistockholm.se 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.