Flickvännens bilder från livet med Avicii

Tereza Kacerova har tidigare visat upp bilder från Tim ”Avicii” Berglings hus.
Foto: Privat.
Tim Bergling, Tereza Kacerova och hennes son Luka, 2.
Foto: Privat.
Tim Bergling tillsammans med Luka, 2.
Foto: Privat.
Under sitt sista år i livet var Tim Bergling tillsammans med Tereza Kacerova.
Foto: Privat.

Tim ”Avicii” Bergling berörde hela världen med sin musik.

Fansen har förlorat en idol – Tereza Kacerova, 25, har förlorat sin pojkvän.

Nu har Tereza delat med sig av bilder från parets liv tillsammans, och givit Expressen tillåtelse att publicera dem.

Världen sörjer Tim ”Avicii” Bergling som hittades död i Omans huvudstad Muskat för en vecka sedan, endast 28 år gammal.

Med sin musik har den svenska artisten berört miljoner – många har förlorat en idol och källa till inspiration.

Flickvännen Tereza Kacerova har förlorat något mer. En kär pojkvän. Under sitt sista år i livet var Tim Bergling tillsammans med modellen, skådespelerskan och småbarnsmamman, som är född i Tjeckien.


LÄS MER: Flickvännens fina brev till Tim Bergling


Med hennes tillåtelse publicerar Expressen bilder från parets kärleksfulla tid tillsammans. Tereza Kacerova vill dela med sig av bilderna för att visa Tim Berglings kärleksfulla och lyckliga sida.

På flera av bilderna ler Tim Bergling mot kameran och poserar tillsammans med Tereza Kacerova. Några av bilderna är tagna i en säng, andra i en hiss. På en av bilderna kysser paret varandra.

Tim Bergling och Tereca Kacerovas son Luka, 2.
Foto: Privat

LÄS MER: Tim ”Avicii” Berglings familj i öppet brev: Orkade inte längre 


Under fredagen valde Tereca Kacerova att formulera ett avskedsbrev till sin kärlek som hon publicerade på Instagram för att kunna gå vidare i sorgearbetet.

I brevet till Tim Bergling berättar Tereca Kacerova om sorgen och förlusten av sin pojkvän.

”Jag har tillbringat de senaste dagarna med att vänta på att vakna upp, vänta på att någon ska säga till mig att det är ett sjukt skämt, ett fruktansvärt misstag. Jag tror att det till slut har blivit klart för mig att jag verkligen aldrig kommer att få träffa dig igen”.


Tim Bergling och Tereza Kacerova.
Foto: Privat.

Tereza Kacerova fortsätter:

”Varje gång jag ser orden 'RIP' och 'Avicii' tillsammans i en mening eller ett slutdatum på ditt liv, känner jag chocken genom mig igen. När jag såg att de hade ändrat i din biografi på Wikipedia från 'är' till 'var', grät jag. Jag stirrade på det i minuter för att försöka förstå varför det står att du dog den 20 april 2018. Det gick inte att förstå. Du är för ung och underbar och jag älskar dig för mycket för att det ska stå bredvid ditt namn. Jag tittade bort, men när jag tittade igen var det fortfarande där, främmande och förvirrande”.

https://www.instagram.com/p/BiDqPkWgdEt/?taken-by=terezakacerova

Flickvännen om sorgen efter Aviciis bortgång

Tereza Kacerova berättar också om sitt liv med Tim Bergling och hur de planerade för en framtid tillsammans.

”Varje gång jag tänker på någonting som vi inte avslutade, känner jag fysisk smärta i mitt hjärta. Vi avslutade aldrig vårt Harry Potter-maraton – vi hade den sista delen kvar – du fick aldrig se mig bryta ihop när Snape dör”, skriver hon.

I en annan del av brevet sätter Tereza Kacerova ord på sin bottenlösa sorg.

”Du hann aldrig visa mig Sverige på sommaren och jag hann aldrig visa dig mitt Sydamerika. Jag kommer aldrig att kunna återlämna alla kläder som jag tog från dig. Det enda som var vackrare än dina händer, var din själ. Mitt hjärta värker av vetskapen att jag aldrig kommer att kunna röra dig igen, aldrig höra ditt skratt, aldrig se dina händer sammanflätade med mina framför mitt ansikte det första jag ser när jag öppnar mina ögon. Jag kommer aldrig att kyssa din vackra mun igen", skriver hon.


Tim Bergling blev 28 år gammal.

Tereza Kacerova arbetar som modell och har även medverkat i tv-serien ”Ballers”, samt i en mindre roll i filmen ”Patriot's day”. 


LÄS MER: Polisen i Oman gör uttalande om Tim ”Avicii” Berglings död


Tereza Kacerova har tidigare visat upp bilder från Tim ”Avicii” Berglings hus. I december i år delade hon med sig av en bild på Avicii, där han klär en julgran i sällskap Terezas Kacerovas son.

”Mina män”, skrev Tereza Kacerova under bilden.

Tereza Kacerova syntes för bara dagar sedan i en reklamfilm för energidrycksbolaget Mode Cold Brew – som Tim ”Avicii” Bergling investerat i.


MÅR DU DÅLIGT? HJÄLP FINNS ATT FÅ:

Ta alltid självmordstankar eller planer på allvar. Bevara lugnet, men vidta åtgärder.

Prata och våga lyssna. Uttryck din oro och ställ frågor. Ge konkreta exempel på varför du tror att det finns en självmordsrisk. Visa empati och döm aldrig. Men vidhåll att alla har ett eget ansvar för sina handlingar.

En självmordsnära person behöver träffa någon från psykiatrin på en gång. Ring 112 eller åk till en akutmottagning. Om möjligt – lämna inte personen ensam.

Självmord är ofta impulshandlingar. Självmordsnära människor är ofta ambivalenta in i det sista. Det går att påverka dem. Betona att det går att få hjälp och att saker och ting kommer att bli bättre.


Bris: 116 111, bris.se. Vuxentelefon: 077-150 50 50.

Hjälplinjen: 0771-22 00 60.

Jourhavande präst: Nås via 112.

Svenska föreningen för psykisk hälsa: sfph.se 

Föräldratelefon: 020-85 20 00.

Röda Korset: redcross.se. Telefonjour: 0771-900 800.

Jourhavande kompis: 020-22 24 44.

SPES (Riksförbundet för suicidprevention och efterlevandes stöd): spes.nu.


Telefonjouren: 08-34 58 73.

Källa: mind.se och www.spesistockholm.se 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.