Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Filmstjärnans brottsliga förflutna – sålde droger

Skådisen på premiären av ”House of Gucci”.
Foto: WILLY SANJUAN / AP TT NYHETSBYRÅN
Jared Leto 1996.
Foto: Bei/REX / TT NYHETSBYRÅN

”House of Gucci”-aktuelle Jared Leto fick sparken från ett av sina första jobb – för att han langade marijuana. 

Skådisen avslöjar sitt brottsliga förflutna under en intervju med Ellen DeGeneres.

– Jag var en entreprenör.

Jared Leto har inte alltid varit en framgångrik skådespelare i Hollywood. Den 49-årige Oscars-vinnaren började sin filmkarriär som anställd på en biograf. Men den då unge Jared Leto fick snabbt sparken från jobbet efter att ha blivit påkommen med att sälja droger i lokalerna. 

– Jag jobbade på en biograf när jag var tonåring, och jag fick faktiskt sparken för att jag sålde gräs genom bakdörren, berättar Jared Leto i Ellen DeGeneres pratshow. 

– Jag var en entreprenör, fortsätter han och skämtar om att popcorn och marijuana funkar ”utmärkt” ihop.

Trots att marijuana nyligen legaliserades i New York och flera andra delstater i USA, har den omdebatterade drogen varit olaglig att bruka och sälja de senaste 40 åren. 

Jared Leto är just nu aktuell i Ridley Scotts modedrama ”House of Gucci”. I filmen porträtterar han Paolo Gucci, som var både designer och senare vd för det lyxiga modebolaget. 


Se mer

Möt skådespelarna från ”The Wheel of time”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.