Filmstjärnan råkade avslöja giftermålet i direktsändning

Emma Stone råkade avslöja giftermålet i direktsändning
Emma Stone lät inte pandemin stoppa henne.
Foto: MICHAEL NELSON / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Oscarsnominerade skådespelaren Emma Stone är inte den som skyltar med sitt privatliv.

Men under ett videosamtal med Reese Witherspoon nyligen gav hon – medvetet eller omedvetet – ledtrådar om vad som har hänt på kärleksfronten under coronapandemin.

Emma Stone, 31, främst känd från ”Easy a”, ”La la land” och ”Birdman”, håller vanligtvis väldigt låg profil gällande sitt privatliv. Men i december förra året visade hon öppet upp att hon förlovat sig med pojkvännen Dave McCary.

https://www.instagram.com/p/B5q8jCvBv7O/?utm_source=ig_embed

Bröllopet planerades till mars i år, enligt Cosmopolitan, men fick sedan skjutas upp på grund av coronapandemin.

Men, det tycks inte ha stoppat Emma Stone från att föreviga sin kärlek ändå, skriver Cosmopolitan vidare. 

Ledtrådar på Youtube

Under en livesändning på Reese Witherspoons Youtube-kanal, där skådiskollegerna diskuterade ångest och oro under isoleringstider, noterade uppmärksamma fans att Emma Stone inte längre bar den förlovningsring som hon visade upp på Instagram i december.

Ringen var nu ersatt med en slät bröllopsring i guld.

Emma Stone visade upp sin nya ring.
Foto: Privat
Foto: Privat

Senare under samtalat fick skådespelarna sällskap av en psykolog som skämtsamt konstaterade att ”om du gifter dig med en orolig man kommer du att behöva ha kontakt med mig resten av livet”, varpå Emma Stone svarade ”tack och lov gjorde jag inte det”.

Den nya ringen och Emma Stones svar till psykologen fick fans och kändismedier att dra slutsatsen att Hollywoodstjärnan uppenbarligen har gift sig i största möjliga hemlighet under isoleringen.

Ändrade sig när hon blev äldre

Den vanligtvis privata Emma Stone berättade för Elle i augusti om sina tankar kring giftermål och att bilda familj.

Då var 31-åringen, som nominerades till en Oscar för rollen i ”Birdman” 2016, tydlig med att hon aldrig har haft den typen av ambitioner.

– Mitt perspektiv gällande barn har ändrats i takt med att jag har blivit äldre. Som tonåring var det mer så att jag ska aldrig gifta mig, jag ska aldrig ha barn. Sedan blev jag äldre och tänkte att jag vill verkligen gifta mig, jag vill verkligen ha barn, förklarade hon för Elle.

Amanda Lundgren hatas på nätet tar nu hjälp i tv

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.