Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Filmsexet som var på riktigt ... eller?

Hudfärgade trosor och andra knep i all ära.

Men när det hettade till för de här skådespelarna var det på allvar.

De hade filmsex - på riktigt.

Förmodligen.

 1. 1. Chloe Sevigny

  Chloe Sevigny

  Det var förmodligen bara en scen som gav indiefilmen "Brown bunny" all uppmärksamhet. Och den kom sist i filmen, då skådespelerskan Chloe Sevigny hade sex, och oralsex, med regissören Vincent Gallo. På riktigt.

 2. 2. "Lie with me"

  "Lie with me"

  Titeln säger allt. Filmen "Lie with me" från 2005 fick skådespelarna Eric Balfour och Lauren Lee Smith att kasta kläderna.

 3. 3. "Nymphomaniac"

  "Nymphomaniac"

  På tal om titlar som säger allt. Lars von Triers omtalade film fick mycket uppmärksamhet, inte minst då skandalomsusade Shia LaBeouf förklarade att sexscenerna var på riktigt. En nypa salt, till det kanske.


 4. 4. Smickrande rykte

  Smickrande rykte

  Sienna Miller har redan förnekat att hon och Hayden Christensen hade sex på riktigt i "Factory girl". Samtidigt medger hon dock att det är smickrande att folk tror det.

 5. 5. "Ohämmade"

  "Ohämmade"

  Billy Bob Thornton hade precis skilt sig från Angelina Jolie. Då spelade han in en vågad sexscen med Halle Berry i "Monsters ball". Ingen vet säkert om det hela var på riktigt - men ryktet startade efter att de båda berättat om hur de bestämt sig för att vara "ohämmade"...

 6. 6. Intimt

  Intimt

  Kerry Fox har själv bekräftat att sexscenen i "Intimacy", med Mark Rylance, var på riktigt.

  Och hon ångrar ingenting, enligt Perez Hilton.

 7. 7. Maken bakom kameran

  Maken bakom kameran

  1984 spelade Bo Derek in filmen "Bolero", och sedan dess har ryktet om att sexet var på riktigt snurrat. Något som kanske talar mot det hela är maken John Derek var regissör...

 8. 8. Jagger och Pallenberg

  Jagger och Pallenberg

  Även i filmen "Performance" från 1968 var Nicolas Roeg tillsammans med manusförfattaren Donald Cammell regissör. Och även här ryktades det att skådisarna hade sex på riktigt. I detta fall råkade det dessutom vara Mick Jagger, och bandkollegan Keith Richards dåvarande flickvän Anita Pallenberg som gick till sängs.

 9. 9. "Hunger games"-stjärnan har inte alltid varit iskall

  "Hunger games"-stjärnan har inte alltid varit iskall

  Nu är han iskalla president Snow i "Hunger games". Men 1973 var Donald Sutherland en pappa som letade efter sin förlorade dotter i filmen "Don't look now". Och mitt i letandet hade han sex med Julie Christie. På riktigt? Jodå, säger ryktet.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!