Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Filmaktuella Roshi Hoss: ”Jag har känslorna utanpå”

Filmaktuella Roshi Hoss drivkraft – berättar om karriären
Roshi Hoss är bland annat artist och låtskrivare – men driver även Hoss Agency tillsammans med sin syster.
Foto: Privat
Nu är hon aktuell i den nya actionkomedin ”Snälla Kriminella”.
Foto: Snälla Kriminella

Roshi Hoss, 28, gillar att ha många bollar i luften. 

Hon driver bland annat en PR- och eventbyrå, skriver låtar och influerar tusentals personer via Instagram. 

Nu är hon aktuell i den nya actionkomedin ”Snälla Kriminella”. 

– Jag känner mig som bäst när jag har som mest, säger Roshi Hoss. 

Roshi Hoss, 28, har medverkat i flertalet filmer och serier. Nu är hon aktuell i ”Snälla Kriminella” där hon spelar Becky – en polis med ett ganska hårt yttre. 

– Becky vill klättra i karriären och där kan jag känna en likhet med mig själv. Men hon är också ganska hård mot sin kollega Gunvor. Hon har den här hårdheten men också det mjuka inre, men Becky visar inte sin sårbarhet och där är vi lite olika. Jag har känslorna utanpå, berättar Roshi Hoss. 

Det var producenten som hörde av sig till Roshi Hoss och frågade om hon ville casta för en roll i actionkomedin. Först provspelade hon för en annan roll men de tyckte att hon passade bäst som Becky.

– Det var speciellt att spela en polis som aldrig har koll på läget, när jag själv tycker att jag oftast har koll på läget, säger hon och skrattar. 

 ”Det är svårt för mig att välja en sak ”

Utöver skådespelarkarriären driver Roshi Hoss även en PR-byrå tillsammans med sin syster. Hon är dessutom låtskrivare, artist och influerar dagligen sina tiotusentalts följare på Instagram.

– Jag har väl någonstans alltid varit en person som drivs av många bollar i luften. Och jag känner mig som bäst när jag har som mest. Ju mer jag har, desto mer känner jag att jag presterar, berättar hon.

Roshi började med musik – men när hon och hennes syster började med PR insåg hon att man inte behöver välja bara en karriär. 

– För mig handlar det om att få vara kreativ och få uttrycka mig kreativt. Vare sig det är musik eller film, så är det min drivkraft. Det är svårt för mig att välja en sak för jag mår så bra i att vara i olika situationer, miljöer och att träffa olika människor, säger Roshi Hoss.

Fullt ös efter pandemin 

Roshi har bland annat medverkat i Finaste familjen, Para Knas och Morden i Sandhamn. Hon berättar att hon vill göra mer film i framtiden – men då i stället satsa på drama. 

– Drama ligger mig väldigt nära hjärtat, det kanske är mer det som jag skulle vilja fortsätta inom, säger hon.

Hon berättar att hon vill fortsätta med sina olika projekt och ser fram emot en tid efter pandemin.

– Vi har verkligen fullt ös och om restriktionerna släpper för utomhusevent i sommar kommer vi minst sagt ha fullt upp, jag hoppas och längtar med en skräckblandad förtjusning, avslutar hon. 

17 år efter den brutna förlovningen – ”Bennifer” uppges dejta igen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.