Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Trailern för Frost 2 är här – då har den svensk premiär

Dagens toppnyheter – nöje
Postern för Frost 2 Foto: Disney

Frost 2 har äntligen fått en riktig trailer, och fansen har redan börjat längta efter biopremiären.

Systrarna Elsa och Anna är tillbaka – och måste besegra nya faror.

Frost är en av Disneys mest älskade barnfilmer någonsin, och fans världen över har längtat efter en uppföljare under lång tid.

Trailern fortsätter på samma tema som den första filmen, med stort fokus på Elsa och hennes övernaturliga krafter, som hon nu måste använda för att skydda sig och sina kära. 

Frost 2 får svensk premiär i jul

Enligt SF har Frost 2 premiär i Sverige den 25 december.

https://www.youtube.com/watch?v=Zi4LMpSDccc

Den första filmen är den mest sålda blu-ray-filmen någonsin, och har blivit en kommersiell framgång utan motstycke. Den vann två Oscars (bästa animerade film och bästa sång) samt ett flertal andra fina priser.

Det är inte klart än vilka som gör den svenska dubbningen, men på engelska återvänder samma skådespelare och gör rösterna.

Idina Menzel gör rösten till Elsa, Kristen Bell spelar Anna, Jonathan Groff är tillbaka som Kristoffer och Olof spelas återigen av Josh Gad.

I trailern ser man hur Elsa måste ge sig ut på ett farligt uppdrag, tillsammans med Anna, Kristoff och Olof, men inte mycket mer av handlingen avslöjas. Återigen är Elsas krafter i centrum av handlingen.

Nu laddar fansen upp för ytterligare ett spännande äventyr, och trailern har fått hundratusentals visningar bara minuter efter att den lades ut på youtube.