Foto: Niclas Tilosius
 Foto: Niclas Tilosius

Nu blir Timbuktu skådespelare

Publicerad
Uppdaterad
Nu kan Timbuktu lägga till ytterligare en titel i sitt cv. Rappare och programledare räcker inte längre till.
Timbuktu har nämligen en roll i Ella Lemhagens kommande film "Kronjuvelerna".
Och han har fint sällskap. Björn Gustafsson, Bill Skarsgård, Alexandra Rapaport, Loa Falkman, Michael Segerström, Nour El-Refai, Tomas von Brömsen, Michalis Koutsogiannakis, Sara Lindh och Alicia Vikander finns alla med i rollistan.

Inspelning i Skåne

Inspelningen sker i Vilnius med omnejd, samt i Skåne. Filmen är baserad på en originalberättelse av Carina Dahl, som nu har skrivit manus ihop med Ella Lemhagen. Biopremiär över hela landet blir det under sommaren 2011, och sedan visas filmen på SVT i tre timslånga avsnitt under vintern 2011.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag