Gainsbourg med i von Triers nya skandalfilm

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Charlotte Gainsbourg och Lars von Trier på Cannes filmfestival.
Foto: Vittorio Zunino Celotto

Charlotte Gainsbourg.

Och Stellan Skarsgård.

Där har ni huvudrollsinnehavarna i Lars von Triers pornografiska drama "Nymfomanen".

Det är Hollywoodreporter.com som rapporterar att Charlotte Gainsbourg nu har tackat ja till att medverka i den danska regissörens nya och väldigt kontroversiella film.

I "Nymfomanen" - som lovar att behandla "en kvinnans erotiska liv" från födseln till det att hon blir 50 - spelar Gainsbourg karaktären Joe, som enligt Hollywoodreporter.com berättar hela sin sexuella historia för den äldre ungkarlen Seligman, som spelas av Stellan Skarsgård.

Lars von Trier har tidigare uppgett att han ska göra två versioner av filmer, en mindre grafisk och en som bland annat ska innehålla regelrätt penetration.

Blev portad

Inspelningen är planerad att påbörjas i Tyskland under sommaren.


Stellan Skarsgård.
Foto: Foto: Suvad Mrkonjic

Charlotte Gainsbourg har tidigare medverkat i två av Lars von Triers filmer: "Antichrist" och "Melancholia".

Det var under premiären av den senare på förra årets filmfestival i Cannes som von Trier blev portad efter uttalanden om att han kunde förstår och till viss del sympatisera med Hitler.

"Skulle förstöra mig"

Regissören bad senare om ursäkt och sa att han "antog att han ångrar vad han sa"

Senare tog Lars von Trier tillbaka ursäkten.

- Att säga att jag är ledsen för vad jag sa är att säga att jag är ledsen för vilken sorts person jag är. Det skulle förstöra mig som person. Jag är inte ledsen för vad jag sa. Men jag är ledsen för att det inte kom ut rätt, säger Von Trier till GQ enligt TT Spektra.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.