Expressen bjuder på exklusiv filmvisning

Publicerad

Expressen och UIP förhandsvisar nya storfilmen "Inferno" torsdagen den 13 oktober kl 18.00 på biografen Park i Stockholm.

Inferno är filmatiseringen av Dan Browns senaste bok i succéserien om symbolforskaren Robert Langdon spelad av Tom Hanks. Den här gången har Langdon snubblat över ett spår som kan leda honom till självaste Dante.

Tom Hanks spelar Robert Langdon igen.

 

Först till kvarn
Visning : 13 oktober kl 18.00 på biografen Park Sturegatan, Stockholm
Biljetter: Först till kvarn och kan hämtas från och med den 26 september på filmstaden Sergel Hötorget. Uppge "Expressen" i kassan.

 

Tävla och vinn resa till Florens och biljetter till galapremiären
Du har också chans att tävla om en resa med hotell till vackra Florens i Italien med Resia och 2 stycken biljetter till den stora världspremiären.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag