Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Arnold digital i nya "Terminator"

I senaste Terminator-filmen var Arnold Schwarzenegger med som vanligt. I den kommande filmen blir han dock digitalt animerad.
Foto: Robert Zuckerman

Arnold Schwarzenegger har fullt upp med jobbet som guvernör i delstaten Kalifornien och hinner inte ta sig an ett filmjobb. Trots det ska han medverka i den kommande filmen "Terminator salvation". Lösningen stavas digitalt.

Schwarzenegger har i största hemlighet arbetat tillsammans med regissören McG och gänget som gör specialeffekterna, för att han ska kunna vara med i filmen.

Har godkänt den

 Det har skapats en digital figur med utgångspunkt i hans tidigare framträdande i filmserien, och resultatet har blivit en levande aktör, skriver Variety. Schwarzenegger har sett det färdiga resultatet och gett sitt godkännande.

 "Terminator salvation" har svensk premiär den 5 juni och i huvudrollen syns Christian Bale.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.