I senaste Terminator-filmen var Arnold Schwarzenegger med som vanligt. I den kommande filmen blir han dock digitalt animerad. Foto: Robert Zuckerman
I senaste Terminator-filmen var Arnold Schwarzenegger med som vanligt. I den kommande filmen blir han dock digitalt animerad. Foto: Robert Zuckerman

Arnold digital i nya "Terminator"

Publicerad
Uppdaterad
Arnold Schwarzenegger har fullt upp med jobbet som guvernör i delstaten Kalifornien och hinner inte ta sig an ett filmjobb. Trots det ska han medverka i den kommande filmen "Terminator salvation". Lösningen stavas digitalt.
Schwarzenegger har i största hemlighet arbetat tillsammans med regissören McG och gänget som gör specialeffekterna, för att han ska kunna vara med i filmen.

Har godkänt den

Det har skapats en digital figur med utgångspunkt i hans tidigare framträdande i filmserien, och resultatet har blivit en levande aktör, skriver Variety. Schwarzenegger har sett det färdiga resultatet och gett sitt godkännande.
"Terminator salvation" har svensk premiär den 5 juni och i huvudrollen syns Christian Bale.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag