Filip och Fredriks succéprogram till Avicii arena

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson gör Sveriges första arena-frågesport i december.
Foto: MARGARETA BLOOM SANDEBÄCK / KANAL 5/DPLAY
Den unika arena-frågesporten hålls i Avicii arena.
Foto: Johan Jeppsson / IBL

Finalen av Filip och Fredriks succéprogram ”Alla mot alla” i höst blir helt unik.

Den hålls i Avicii arena och blir Sveriges första arena-frågesport någonsin.

– Det kommer bli en jäkla fest med Sveriges bästa artister och komiker, säger Fredrik Wikingsson i ett pressmeddelande. 

Frågesportsprogrammet ”Alla mot alla” där flera par tävlar i olika frågemoment har vunnit tv-priset Kristallen för bästa underhållningsprogram 2019 och tittarsiffrorna har bara ökat ju längre programmet har sänts. 

I höst drar den åttonde säsongen i gång och säsongen programleds i vanlig ordning av duon Fredrik Wikingsson, 48, och Filip Hammar, 47. Den stora finalen hålls sedan i Avicii arena och blir Sveriges första arena-frågesport någonsin.

– Vi visste att vi hade något speciellt när vi påbörjade inspelningarna av säsong ett av ”Alla mot alla”. Men jag tror varken jag eller Filip tänkte att det skulle generera i åtta säsonger än mindre att vi skulle hålla en final i Avicii Arena. Det kommer bli en jäkla fest med Sveriges bästa artister och komiker, säger Fredrik Wikingsson i ett pressmeddelande.

Gamla deltagare gör comeback

Förutom framträdanden av artister och komiker dyker även deltagare från tidigare säsonger upp och det utlovas pyroteknik.

– Även gamla älskvärda ansikten från tidigare säsonger kommer vara på plats för att kanske se när Olof Lundh tar sina sista andetag i livet, mitt ute på arenans catwalk i samband med att det mest dramatiska Under Pressure-segmentet i programmets historia utspelar sig, vem vill inte se det? säger Fredrik Wikingsson. 

Programledaren Annika Lantz och journalisten Johar Bendjelloul vann sjunde säsongen av ”Alla mot alla”.
Foto: Discovery +.
Här kramar vinnarparet om varandra efter vinsten.
Foto: Discovery +.

Då släpps biljetterna till arena-finalen

Den stora finalen av ”Alla mot alla” med Filip och Fredrik spelas in den 9 december och biljetterna släpps den 17 augusti klockan 16.00.

”Alla mot alla” säsong åtta har premiär den 29 augusti på Discovery+ och Kanal 5.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.