Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Filip och Fredriks obekväma fråga till Laila i sändning – vägrar svar

Laila Bagge.Foto: TV3.
Fredrik Wikingsson och Filip Hammar.Foto: TV3
Fredrik Wikingsson och Filip Hammar.Foto: TV3
Laila Bagge.Foto: TV3

Laila Bagge kämpar för att bli gravid med sin kärlek Korosh. 

I senaste avsnittet av "Lailaland" blir det stelt när Filip och Fredrik tar den efterlängtade graviditeten – och kompatibla sexställningar på tal.

– Herregud vad ni snackar skit, säger Laila Bagge i programmet.

I kvällens dubbelavsnitt av "Lailaland" blir det besvärligt för Laila Bagge, 45, när hon ställs mot väggen av programledarduon Filip och Fredrik.

Frågan som skapar obekväm stämning är vilken ställning som ökar chansen att bli gravid. Ett aktuellt, och tillika känsligt ämne, för Laila Bagge som tidigare berättat om sina svårigheter med att bli gravid med pojkvännen Korosh Kananian, 28.

– Herregud vad ni snackar skit, utbrister Laila Bagge när frågan tas upp i "Breaking news".

– Men det måste finnas bättre och sämre ställningar, fortsätter Fredrik Wikingsson utfrågningen.

 

 

Trots duons lirkande vägrar Laila Bagge dela med sig av privata detaljer och vill inte dra in Korosh i samtalet. Däremot poängterar hon att en möjlig graviditet inte bara hänger på kvinnans fysiska förmåga.

– Samtidigt handlar det om hur bra sprut man har i sprutan, så det är upp till er, säger Laila Bagge i programmet.

Laila Bagges kämpar för graviditeten

Att prata om svårigheterna med att skaffa barn är viktigt menar Laila Bagge:

– Det finns ingen röst som pratar om detta, framför allt när man är i min ålder och det blir ett stort problem när man träffar någon som är yngre. 

 

 

Tidigare har tv-profilen försökt med sprutor för att öka sina chanser – men det blev för stor mental stress. Nu vet hon längre vad exakt som är nästa steg.

– Korosh känner att jag går händelserna i förväg. Han menar att "it ain't over before the fat lady sings" och det har jag respekt för, säger Laila Bagge och fortsätter:

– Det är jobbigt för oss både, och där krockar vi lite – för han är optimist och jag pessimist, när det gäller det här. Så vi har olika sätt att hantera det på.

"Lailaland" sänds på TV3 klockan 21.

Expressen har sökt Laila Bagge, Filip Hammar och Fredrik Wikingsson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.