Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Filip och Fredrik får nytt superbud

Nu ger sig Skara Sommarland in i budstriden om Filip & Fredrik i Musikhjälpens auktion på Tradera - och lovar en hård strid.Foto: Anders Ylander / ANDERS YLANDER GT/EXPRESSEN
Nu är budgivningen uppe i hisnade 1,3 miljoner kronor.

Nu ger sig Skara Sommarland in i budstriden om Filip & Fredrik i Musikhjälpens auktion på Tradera - och lovar en hård strid.

Nu är budgivningen uppe i hisnade 1,3 miljoner kronor.

– Det ska få svida lite, säger vd Janne Nilsson om någon annan vinner striden.

Under tisdagskvällen drog Musikhjälpen i gång i Örebro. Årets tema är "Barn i krig har rätt att gå i skolan" och en av de första gästerna i programmet var de populära programledarna Filip Hammar och Fredrik Wikingsson.

De lovade att försöka sätta rekord i Musikhjälpen - genom att auktionera ut sig själva på Tradera.

 

LÄS MER: Musikhjälpen 2016 i Örebro är i gång!

 

Snart kom ett första bud på hela en miljon kronor. Bakom rekordbudet låg klädjätten Gant.

Det fick Fredrik Wikingsson att utbrista:

– Detta är redan magiskt. Men nu ska det ÖKAS!!

Och det har det gjort - av Skara Sommarland, som gett sig in i budstriden. Just nu i skrivande stund är budet uppe i över 1.3 miljoner kronor.

Janne Nilsson är vd Skara Sommarland

– Vi tycker att det är en bra grej. Vi tycker att det känns kul att synas ihop med Musikhjälpen. Det känns som att det är en bra plattform att stå på för att marknadsföra oss, men ändå vara med och bidra i det stora hela. Och vi tycker att Filip & Fredrik är kul.

Vill göra reklamfilm

Han berättar att Skara Sommarland aldrig tidigare jobbat ihop med Filip & Fredrik på detta sätt, och heller inte budat på Tradera på samma sätt.

Hur stor budget Skara Sommarland har för att buda, vill Janne Nilsson inte gå in på. Men han lovar Gant en rejäl match.

– Det ska få svida lite i Gant om de ska gå före oss där, säger han.

Filip Hammar har tidigare berättat att det inte spelar någon roll vilket företag det är – bara priset är en miljon kronor eller mer.

– Vi är beredda att associeras med vilket företag som helst. Vi auktionerar ut oss själva som reklampelare för vilket företag som helst. Under hela 2017, och vi erbjuder våra kroppar, våra ansikten och hela vårt intellekt, har han sagt.

 

LÄS MER: Howlin' Pelles kamp mot sömnbristen i Musikhjälpen

 

Om Skara Sommarland vinner, har vd Janne Nilsson planerna klara för Filip & Fredrik.

– Vi vill få fram en kul reklamfilm som visar alla fördelar med att komma till Skara Sommarland när det är fint väder och även dåligt väder under sommaren, säger han.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.