Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Filip Lamprechts längtan – återhämtningen i Lill-Babs hus

Filips svar om Peg efter uppbrottsspekulationerna
Filip Lamprecht har tidigare hyllat sin mormor med en dans i ”Let's Dance”
Foto: ALEX LJUNGDAHL
Filip Lamprecht satsar på full återhämtning efter ”Let's dance”.
Foto: CLAUDIO BRESCIANI / TT / TT NYHETSBYRÅN

Att vara med i ”Let's dance” är roligt men tufft. 

Efter tävlingen tänker Filip Lamprecht verkligen ta tid till återhämtning. 

– Men jag vill verkligen ta tid och känna efter och återhämta mig, njuta och ta egentid, säger han. 

Att vara med i ”Let's dance” är inte alltid en dans på rosor utan det är också en tuff resa. Filip Lamprecht har haft jättekul under resans gång men börjar även känna att kroppen börjar ta stryk. Efter programmets gång ska han därför se till att återhämta sig riktigt rejält. 

– Jag ska först och främst lägga ner tid på mig, berättar han. 

– Under lite av sommaren vill jag åka upp till min mormors gamla hus i Järvsö och bara återhämta mig litegrann. Hänga med familj och vänner, ta tid. Det har gått många dagar nu utan paus och ledighet, även om det har varit en rolig period. Men jag vill verkligen ta tid och känna efter och återhämta mig, njuta och ta egentid, förklarar han. 

Filip Lamprecht berättar att Barbro ”Lill-Babs” Svenssons hus i Hälsingland är ett ställe där han verkligen kan slappna av på riktigt. 

Filip Lamprecht om Carolas avhopp

Någon som har lyft fram det hårda tempot är Carola Häggkvist och i veckan kom beskedet att hon skulle hoppa av tävlingen. 

Hela min själ och kropp har ropat på återhämtning i flera veckor nu men jag har kämpat på trots knä/axel, handleds och ryggskador, hamstringsinflammation, sår mellan tårna och elaka munblåsor som påföljd av utmattning som läkaren tydligt kunde konstatera”, skrev Carola på Instagram. 

Filip Kaspersen kommer att sakna henne. 

– Först och främst så är det jättetråkigt att Carola valde att hoppa av men om hon känner att det här är det bästa för henne, vi vill bara veta att hon är okej, säger han och fortsätter: 

– Det slutar alltid med att det är någon som man har kommit nära måste lämna och det är jättetråkigt. Man saknar ju varandra. 

Varma relationerna i ”Let's dance”

När alla deltagare gör samma resa förstår de varandra på ett sätt som gör att de kommer varandra nära, som en familj, har Lamprecht tidigare berättat. 

– Vi diskuterar med varandra på det sätten vi kan. Det är en pandemi och vi måste hålla distans men det är så roligt att vi har lyckats komma nära varandra ändå. Även fast vi inte har kunnat spendera tid på samma sätt som förra åren. Att vi alla är så bra vänner och att alla är så fina människor, säger han. 

Lamprecht om sin mormor: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.