Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Filip Lamprechts insikt med Linn – efter den svåra tiden

Filip Lamprecht och Linn Hegdal fann varandra under ”Let's dance”.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

För Filip Lamprecht var ”Let's dance” en otrolig upplevelse men under samma period gick han även igenom någonting svårt. 

Nu berättar han att danspartnern Linn Hegdal hela tiden fanns där för honom. 

”Jag ser fram emot att försöka ge tillbaka det du gjort för mig under denna korta tid, resten av livet! Ingen är som du!”, skriver han på Instagram. 

Filip Lamprecht, 24, och Linn Hegdal, 26, blev snabbt ett favoritpar i ”Let's dance” och dansade sig hela vägen till förstaplatsen. På köpet fick de även en fin vänskap. 

– Du har inte bara lärt mig dansa. Du har lärt mig uppskatta en del hos mig där jag är stolt över något jag gjort. Det har jag inte gjort på flera år. Och det är tack vare dig, berättade Lamprecht bland annat i ett inslag av programmet. 

Men perioden var inte bara kul. Filip Lamprecht och exflickvännen Peg Parnevik, 26, gick då också igenom ett uppbrott. 

– När jag väljer att ställa upp så blir det helt plötsligt en effekt av att det blir negativa och elaka kommentarer och mycket artiklar. Det var inte tanken överhuvudtaget. Det var svårt att separera i en period som skulle vara rolig, berättade han då i ”Nyhetsmorgon”. 

Filip Lamprecht och Linn Hegdal dansade ihop.
Foto: Annika Berglund / TV4

Filips fina ord 

Peg Parnevik har också berättat att det var Filip Lamprecht som valde att avsluta förhållandet. 

Men i den här svåra perioden fanns alltid Linn Hegdal som stöd och på hennes födelsedag väljer Filip Lamprecht att hylla henne offentligt på Instagram. 

”Det slog mig precis när jag satt och skulle sammanfatta hur tacksam och stolt jag är att få vara en liten roll i din blockbuster, hur enormt mycket du har burit mig och stöttat mig när saker har varit nytt eller kanske inte skit lätt”, skriver han på Instagram och fortsätter: 

”Hur du har pallat med men mest av allt hur mycket vi har fått uppleva. Och det som är näst intill skrämmande är att jag lärde känna människan i år?!”

Lamprecht hyllning till Hegdal

Lamprecht förklarar att det så klart är all tid de tillbringade i ”Let's dance” som gjort att de kommit nära varandra. 

”Mest av allt för att du är så obeskrivligt snäll, omtänksam och ett litet 'drössel' av envishet”. 

Han avslutar inlägget med att berätta att han tror att de kommer vara vänner för resten av livet. 

”Jag ser fram emot att försöka ge tillbaka det du gjort för mig under denna korta tid, resten av livet! Ingen är som du!”, skriver Lamprecht. 

https://www.instagram.com/p/CUGek9HqP9N/?utm_source=ig_web_copy_link
Filip Lamprechts lyxresa med familjen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.